Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nefis Yumurtalı Salçalı Makarna

Nefis Yumurtalı Salçalı Makarna
0
122

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
nefis-yumurtali-salcali-makarna.jpg

Nefis Yumurtalı Salçalı Makarna Tanımı İçin Malzemeler

• 350 gram makarna
  • 1,5 litre su
  • Bir kaşık sıvı yağ
  • 1 kaşık tereyağı
  • 2 yumurta
  • 1 kaşık biber salçası
  • Tuz

Nefis Yumurtalı Salçalı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Önce 1,5 litre suyu derin bir tencerede biraz tuz ve sıvı yağ ile kaynatın. Makarnayı ek edin.
  2. Piştikten sonra makarnayı süzün.
  3. Aynı tencerede tereyağı eritin yumurtayı ek edin ve karıştırın.
  4. Salça ve tuzu ek edip karıştırın.
  5. En son makarnayı ek edip uygunca karıştırın. Sıcak service edin.
Afiyet olsun.

Nefis Yumurtalı Salçalı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kaşarlı Makarna Tanımı İçin Malzemeler 1 paket makarna1 litre su1 tatlı kaşığı sıvı yağ1 tatlı kaşığı tuzBirkaç dilim kaşar Kaşarlı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır 5 bardak suyu tencerede kaynatın. İçine tuzu ve sıvı yağı ek edin. Biraz bekleyin, tuz ile sıvı yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Sucuklu Salçalı Makarna Tanımı İçin Gereçler Yarım paket makarnaYarım çay bardağı sıvı yağ1 yemek kaşığı margarin2 tatlı kaşığı tuz1 bulyonİstenilen ölçüde sucukKaynamış su1 dolu yemek kaşığı salça1 çay kaşığı pul biber Sucuklu Salçalı Makarna Tanımı Yapılışı Tencere ye kaynamış suyu koyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Kremalı Salçalı Makarna Tanımı İçin Materyaller 1 paket makarnaÜzerini geçecek kadar su1 paket krema2 yemek kaşığı salça2 silme tuz1 tatlı kaşığı nane1 tatlı kaşığı pul biber1 adet soğan1 tatlı kaşığı kara biberAzıcık sıvı yağ Kremalı Salçalı Makarna Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
10 Dakikada Hazır En Nefis Makarna Tarifi İçin Malzemeler 1 paket makarna (Linguini)2 paket çeri domates1 kalıp beyaz peynir3-4 diş sarımsakSıvı yağTuzKarabiberKekikMaydanoz kurusuKıyılmış taze maydanoz (Süslemek için) 10 Dakikada Hazır En Nefis Makarna Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Çok Lakin Çok Lezzetli Tavuk Kıymalı Nefis Soslu Makarna Tanımı İçin Gereçler 1 paket filiz makarna(ben fiyonk makarna kullandım.)250 gram tavuk göğsünden yada bagetten kıyma1 adet orta uzunluk soğan2 adet yeşil uzun biber3 yada 4 adet domates(ben konserve domates kullandım. 6 yahut 7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt