Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nefis Besleyici Kahvaltı (+7 Ay)

Nefis Besleyici Kahvaltı (+7 Ay)
0
127

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Nefis Besleyici Kahvaltı (+7 Ay) Tarifi İçin Malzemeler

*1 eti cici bebek ekmeği
*5 adet bebe bisküvisi
*1 çay kaşığı pekmez
*1 çay kaşığı krem peynir veya labne
*1 çay kaşığının yarısı kadar tereyağ
*1 çay kaşığının yarısı yumurta sarısı
*1 su bardağından biraz az su veya ıhlamur
*Bebelac kahvaltı maması çavdarlı mısırlı

Nefis Besleyici Kahvaltı (+7 Ay) Tarifi Yapılışı İlk olarak kaynamış suyu tabağa alalım veya ıhlamuru Sonra içine bebe ekmeği ve bisküviler koyup ezelim sonra tek tek pekmez, peynir, tereyağ, yumurta sarısı (iyi haşlanmış), sonra kahvaltı için olan mama yarım ölçek hepsini karıştırıp iyice ezelim sonra bebişimize ılık olarak kahvaltı da verelim (benim oğlum bayılıyor deneyin ) :**

Similar threads

6 + Ay Muzlu Kahvaltı Tarifi İçin Malzemeler *Yarım muz *23 yemek kaşığı bebelac çavdarlı mısırlı kaşık maması *3 ölçü hazırlanmış devam sütü *1 çay kaşığı tereyağ *23 bebe bisküvisi 6 + Ay Muzlu Kahvaltı Tarifi Yapılışı Bütün malzemeler karıştırılır Ben bu karışımın yanında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
8 Ay Üstü Meyveli Besleyici Kahvaltı Tarifi İçin Malzemeler *Yarım muz *1 orta boy armut *1 ceviz içi *2 yemek kaşığı tahıllı kahvaltı maması *2 ölçek devam sütü *1 çay kaşığı pekmez *1 tatlı kaşığı buğday ruşeymi *3 adet dut kurusu *1 yumurta sarısı 8 Ay Üstü Meyveli Besleyici...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Renkli Kahvaltı (+6 ay ) Tarifi İçin Malzemeler *2 adet kırmızı erik *1 tatlı kaşığı keçi peyniri (ben kendi yaptığım peyniri kullanıyorum yerine labne kullanılabilir) *Yarım yumurta sarısı (haşlanmış) *3 bebe bisküvisi *2 yemek kaşığı bebelac mısırlı çavdarlı kahvaltı *1 cay kaşığı keçi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Yulaflı Kayısılı Muzlu Bebek Kahvaltısı (+6 Ay) Tarifi İçin Malzemeler *1 tatlı kaşığı yulaf unu *Çok az muz *1 tatlı kaşığı ev kayısı marmelatı *Yarım su bardağı ıhlamur *1 çay kaşığı labne *1 eti bebek ekmeği *3 adet bebe bisküvisi *Bebelac kahvaltı karışımı isteğe bağlı Yulaflı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Bebeğinizin Seveceği Kahvaltı +6 Ay Tarifi İçin Malzemeler *1 çay kaşığı pekmez *1 tatlı kaşığı tuzsuz peynir *2 tatlı kaşığı yoğurt (ev yapımı ve kıvamı yumuşatması için sulu kısmından) *1 tatlı kaşığı büyüklüğünde muz *1 tatlı kaşığı büyüklüğünde kaynatılmış yumurta sarısı (yumurta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt