Neden gebe kalamıyorum? Nasıl hamile kalabilirim anne elde etmek istiyorum bayan neden hamile kalamaz 5 aydır hamile kalamıyorum sorun değil lakin kalamıyorum 2 aydır niçin değilim Merhaba;bende aranıza yeni katıldım5 ayllık evliyim dahafakat hiç korunmadımadet düzensizliğim vardı benim 16 yaşımdan beri her zaman yamalı olurumbazen 30 günde bazen 45 gündebazen 40 hiç belirli olmadıfakat evlenmeden önce bile düzene girsin diye doğum teftiş hapı kullanmadımdoktora gittimyumurtalıklarında bir sorun yokbaşından beri böyleymiş böyle gider evlendikten sonra düzene girerse girer dedio yüzden hiç ilaç kullanmadımbekarken daima 2 sene çocuk yapmıycam derdimfakat evlendikten sonradan bu düzensizlik yüzünden ilerde hamile kalmam zorlaşır diye evlendikten sonrada ilaç kullanmadımhamile kalmak istiyorum lakin yamalı oluyorum diye yumurtlamam gününü de hesaplayamıyorum 72562 72562 nedenhamilekalamiyorumnasilhamilekalabilirimanneolmakistiyorum5c44ce872415cnedenhamilekalamiyorumnasilhamilekalabilirimanneolmakistiyorum5c44ce872415c 337 500 Neden hamile kalamıyorum? Nasıl hamile kalabilirim anne olmak istiyorum uzgunumjpg72562 Neden hamile kalamıyorum? Nasıl hamile kalabilirim anne olmak istiyorum uzgunumjpg72562 doktora gittimdüzensiz olduğun için anında kalamazsın ama uyumlu ilişkiye girersen mutlaka eşit gecektir 1 sene bekleyelim eğer hala gebe kalamazsan başka yollar deneriz dediama hala gebe değilimher ay 30 günü geçince hasta olmadım diye seviniyor deneme yapıyorum ama sonuç hep negatif10 gün 15 gün sonrada hasta oluyorumderme çatma olduğumu bilerek 30 günü bikaç gün geçince deneme yapıyorum derhalfakat defalarca olumsuzbugün yeniden 30 günve içimde tekrar bi umutacaba hamilemiyim diyebu daha nekadar böyle sürecek bilmiyorumbelkide fazla erken bunu konuşmak için ama 5 aydır gebe kalamıyorumbu ay ayaklarım çok üşüyor ve sol kasığımda şişkinlik vareğilirken hissediyorumaşırı yemek yemek yeme ricası var fakat yedikten sonrada midem bulanıyor nasıl yedim bunları diyorumbaşka bi bulgu değil lakinpsikolojikmi bilmiyorumlakin hamile kalmak istiyorum artıksizce test yaptırayımmı nolur cevap verin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.