Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Neden daima suçu karşımızdakine atarız?

Neden daima suçu karşımızdakine atarız?
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Niçin ? Evet kendime defalarca bu soruyu sordum ve her sorduğumda da öbür bir cevap verdim İşte beni aldattı İşte ben onu seviyorum derken o yüzüme bile bakmadı! İşte ben aşkımı ona anlattım o da ıslak bir kırpıntı gibi önce kullandı daha sonra kenara attı İşte yolda gidiyordum vs vs Bir insanı sevmek sizce de bu dek kolay olabilir mi? Ben tabiki de aldatmadan yandan değilim olmadım da Lakin aldatılmışsam niçin sorunu kendimde de aramıyorum Neden kelimesini kendime yöneltmiyorum? Bazen buradaki genç arkadaşlarıma bakıyorum ara sıra gülüyorum bazen ağlıyorum Genelde aşkla sevgiyi birbirine karıştırıyolar Ben de bu durumdaki arkadaşlarıma sevin fakat aşık olmayın dedim Sebebi mi? Aşk gelip geçicidir arkadaşımBunu ne felsefe yerine getirmek için söylüyorum ne de rant arkasından olduğumdan Düşünsenize ( eğer düşünebiliyosanız ) ! Bir bebeğin doğumunu düşünelim doğduğu anda nasıl da sarılır annesine Peki bunun sebebi nedir? Bebekteki sevgiden başka birşey değil midir? Fakat aşk öylemidir Hele bir de sevmeden aşık olmuşsan! Gözyaşların sular seller gibi akmaya başlar Hani sen kaba şaka oluyodun ya sana paçavra olacak hiç kimse olmaz yanında

Gözyaşı pek kıymetli o kadar kıymetlidr ki! İnsanların birçok bunun farkında bile değil ! Dostum , gözyaşın senin herşeyindir Saf kalbininden dökülen sevginin sözcükleridir Lütfen ama lütfen akıtacağın kişeye deysin Ve sakın ha bir başkasının önünde akmasın! BU kendini onun karşısında adamakıllı minik düşürmektir Gürültüsüz bir gece hıçkırıkların bozsun bu sessizliği Sen, gece ve sevgin

Sen sevmişsen ne bekliyosun fakat karşılığında? Hoşuna Gitmek ortak mıdır? Eğer öyleyse insani bir amaçtan öteye geçebilir mi? ( Sorularıma cevap veremiyosun yok mi yazık acıcanacak haldesin haberin değil)
Sevgi kutsaldır aşkım Ben seni sevdiğim için aşığımdır

Bir gece düşünün ; yapayalnızsınız Ve ben sizden aşkınızı dile getirmenizi istiyorum Bana dünyada fakat en güzel sözcüklerle yazılı süslü püslü cümleler kurarsınız eminim Kalemi elinize aldığınızda eminim ama sayfalar dolusu aşk şiirleri yazacaksınız Eyvah fazla yazık Sahiden acımıyorum bile Tertemiz kalbinizi ne için hançerliyosunuz

Sevin dostlarım sevin herşeyi sevin Düşmanınızı , güllerin içinde ben de burdayım diyen dikeni bile Sevin fakat hakiki aşkı tadasınız ve her gidenin ardından gözyaşlarınızı onun için yok de kendiniz için akıtasınız Sevgginiz için

Yalnızlıklarla dolu hayatımdan bir kesit daha Gözlerimden birkaç yaş damlası Fakat ben nedersem diyeyim inanmayın bana! Çünkü ben de onun için ağlıyorum Beni terk eden sevgilim için

İhs'den notlar ( Yalnızca kendisi için yazılmıştır iğnelemeleri bile)

858,505Konular
982,726Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt