Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Necip fazıl Kısakurek şiirleri

Necip fazıl Kısakurek şiirleri
0
250

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Necip fazıl Kısakurek şiir arşivi yapalım butun şiirlerini paylaşalım

Anneciğim
Ak saclı başını alıp eline,
Kara hulyalara dal anneciğim!
O titrek kalbini bahtın yeline,
Bir ince tuy gibi sal anneciğim!

Sanma bir gun gecer bu karanlıklar,
Gecenin ardında yine gece var;
Cocuklar hıckırır, anneler ağlar,
Yaşlı gozlerinle kal anneciğim!

Gozlerinde aksi bir derin hicin,
Kanadın yayılmış, cırpınmak icin;
Bu kış yolculuk var, diyorsa icin,
Beni de beraber al anneciğim!

(1926)

Necip Fazıl Kısakurek

Similar threads

Necip Fazıl anneciğim şiiri Necip Fazıl Kısakurek Anneciğim Ak saclı başını alıp eline, Kara hulyalara dal anneciğim! O titrek kalbini bahtın yeline, Bir ince tuy gibi sal anneciğim! Sanma bir gun gecer bu karanlıklar, Gecenin ardında yine gece var; Cocuklar hıckırır, anneler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Anneciğim Ak saclı başını alıp eline, Kara hulyalara dal anneciğim! O titrek kalbini bahtın yeline, Bir ince tuy gibi sal anneciğim! Sanma bir gun gecer bu karanlıklar, Gecenin ardında yine gece var; Cocuklar hıckırır, anneler ağlar, Yaşlı gozlerinle kal anneciğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
En Guzel Anneler Gunu Şiirleri Kısa Anneciğim Ak saclı başını alıp eline, Kara hulyalara dal anneciğim! O titrek kalbini bahtın yeline, Bir ince tuy gibi sal anneciğim! Sanma bir gun gecer bu karanlıklar, Gecenin ardında yine gece var; Cocuklar hıckırır, anneler ağlar, Yaşlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Anne Şiirleri Kısa Kısa Anneme Şiirler Anneciğim anneciğim bugun sen dur ben bakayım sana ne olur ne istersen pişireyim evi silip devrişeyim ben doldurdum aklarını odeyemem haklarını bugun senin gunun anne bak kendini yordun gene canım kadar sevdiğim kim benim canım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
Anneler Gunu İle İlgili Şiirler imagesannelerileilgilisiirler5aedbcd97b0d5 ANNELER GUNU “Anneme ve butun annelere Nasıl hatırlamam anacığım nasıl Kac geceler bana ninni soylerdi Hasta olunca oydu başucumda bekleyen Biraz yorulmayayım, uzulmeyeyim, hemen Alır kucağına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt