Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Necdet Ünüvar Kimdir, Hayatı

Necdet Ünüvar Kimdir, Hayatı
0
125

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Necdet Ünüvar hakkında data
Necdet Ünüvar biyografi

Necdet Ünüvar, 6 Haziran 1960'da Adana Ceyhan'da doğdu Babasının adı Halil, Annesinin adı Müzeyyen'dir Tıp Doktoru ve Öğretim Üyesi; Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi Sıhhat Bakanlığı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde iç hastalıkları ile iç salgı bezleri bilim dalı ve metabolizma ihtisaslarını tamamladı Doçent ve profesör oldu Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı'nda öğretim üyeliğinin yanı sıra Iç Salgı Bezleri Bilim Dalı ve Metabolizma Bilim Dalı Başkanlığı görevini yürüttü Türkiye Iç Salgı Bezleri Bilim Dalı ve Metabolizma Derneği üyeliğinde bulundu Sağlık Durumu Bakanlığı Müsteşarı olarak tayin yaptı İngilizce bilen Ünüvar, evli ve 3 çocuk babasıdır *

Similar threads

Ahmet Haluk Koç hakkında data Ahmet Haluk Koç biyografi A Haluk Koç, 3 Ekim 1954'te İstanbul'da doğdu Babasının adı Salih Akıllı, annesinin adı Nezahat'tır Tıp Doktoru ve Öğretim Üyesi; Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi İç Hastalıkları Uzmanlığını ve Kanbilim Ast Dal Uzmanlığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Ahmet Haluk Koç Kimdir Ahmet Haluk Koç Resimleri Ahmet Haluk Koç Biyografisi Ahmet Haluk Koç Hakkında Ahmet Haluk Koç (d 3 Ekim 1954, İstanbul, Türkiye), Türk profesörü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni derece ile bitirdi İç Hastalıkları Uzmanlığını ve Hematoloji Alt Dal Uzmanlığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Iç Salgı Bezleri Bilim Dalı nedir?Endokrinoloji hakkında bilgi Bir iletişim biçimi olarak hormonları kullanan bir sistem olan, asap sistemine göre oldukça yavas işleyen, endokrin sistemini inceleyen tıbbi bilim dalıdır İç salgı bezlerinin fonksiyonlarını, olağan dışı alıştırma sonucu oluşan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Cevdet Erdöl hakkında data Cevdet Erdöl biyografi Cevdet Erdöl, 16 Şubat 1958'de Trabzon Sürmene'de doğdu Babası Hasan bey Annesi Ayşe hanımdır Tıp Doktoru ve Öğretim Üyesi; İstanbul Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi'nden askeri doktor olarak mezun oldu Ankara GATA'da İç Hastalıkları ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
bitki çaylarının kulanımı, bitki çayları ne zaman içilmeli Alternatif tıpta,Nebati ürünlere ayrıca raflarda keza de sanal ortamda karşılaşmak olası Fakat uzmanlar uyarıyor: Bilinçsiz kullanıldığında çok günahsız gibi görünen bitki çayları bile ciddi afiyet sorunlarına yol açabilir? Peki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt