Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nebahat Çehre'den şaşırtan 'kürk' açıklaması!

Nebahat Çehre'den şaşırtan 'kürk' açıklaması!
0
81

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
nebahat_cehreden_sasirtan_kurk_aciklamasi_1615036955_7646.jpg

Ünlü oyuncu Nebahat Çehre, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Çehre, "Üzerinizdeki gerçek kürk mü? sorusuna şaşırtan bir yanıt verdi.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Nebahat Çehre, geçtiğimiz gün Nişantaşı'ndaydı. Çehre, giydiği kürk hakkındaki soruları yanıtladı. 75 yaşındaki oyuncu, "Bilmiyorum. Zannediyorsam etini kesip yiyorlar ya büyük hayvanlardan sonra da derilerini satıyorlar. Öyle bir şey zannediyorum" dedi.

d5ty7_1615037503_2207.jpg

"ARTIK KÜRK ALMIYORUM"

Artık kürk olmadığını açıklayan Nebahat Çehre, "Zaten satarsam yardım cemiyetine göndereceğim. Artık kürk almıyorum" ifadelerini kullandı.

zvFvX_1615037521_466.jpg

Çehre, geçtiğimiz haftalarda giydiği kürkle gündem olan Bülent Ersoy ile ilgili de konuştu. Ünlü oyuncu, "Bülent Ersoy'un kendi düşüncesi. Daha fazla sıkıştırmak doğru değil" dedi.

uBVD8_1615037655_5439.jpg

Ersoy için hazırlanan paltoda, 55 tilkinin kürkünün kullanıldığı öne sürülmüştü.