Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne Yazayım

Ne Yazayım
0
165

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Selam arkadaşlar hoşlandığım kızla facebook illetinden konuşacağım ama tıkanmaktan korkuyorum ve çoğunlukla başıma gelen birşey mesela
+Selamlama
Selamlama
+Nasılsın
İyiyim sen
+İyiyim

+Ne yapıyorsun
Hiç sen
+hadi fakat doğrusu ne yapıyorsun
müzik dinliyorum
+hmm iyiymiş
+ya birşey soracağım hangi sınıftasın
15Z
+hmm

buradan sonrası gelmezse ne yaparım yardım edin lütfen

Similar threads

Merhaba arkadaşlar geçenlerde arkadaşım beni bir kız ile tanıştırdı Aradan 2 hafta geçti ve bu kız ile arkadaşım konuştu ve aramızı yaptı Arkadaşım kıza pazartesi sana çıkma teklifi edicek falan yazdı cevaplar olumlu geldi Pazartesi edicem lakin sorun şu ; Okulda yanına gidip ne demem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Hepinize iyi günler başta Bir Takım arkadaşlarımız mesaj atmış Mesela Mahallede Gördüğüm Bi Kızla Nasıl Tanışcamgibi Onların konularını okudum ve şöyle mesajlar atılmış Ondan hoşlağını söyle Kendimce bu çok yanlış olur Çünkü tanımadığınız bir kıza ondan hoşlandığınızı söylerseniz kız tedirgin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Arkadaşlar benim konularımı neredeyse hepiniz biliyorsunuz lakin yinede anlatıyım Mektep açıldığından beri aynı sınıftaki bir kız dan hoşlanıyorum ama artı utangaç olduğum dan mükemmel dostluk kurduğum söylenemez selamlama laşıyoruz arada bir sohbet ediyoruz ama kız gürültüsüz olduğundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Abilerim,ablalarım yardımınıza muhtacım hepinize birşey danışmak istiyorumAbilerim,ablalarım diyorum çünkü daha 15 yaşındayımNeyse sorunuma gelince;aşık olduğum bir kız var ve ben bu kızla çok bir arkadaşlık kurdumBu bahsettiğim kızın 2 en yakın arkadaşı ilede çıktımBen bu kıza başlatmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Merhabalar sevgili nicealem üyeleri ve aşk doktorları Acilen konuma şöyle bir antre yapmak istiyorum 20 yaşında ikizler burcuyum bir kızdan fazla derece hoşlandım ve telefon numarasını alabilmek için bile türlü çabalara girdim En son abimin nişanlısının bunun komşusu oldugunu duyunca telefon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt