Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne yapmam gerek? Kör Döngü

Ne yapmam gerek? Kör Döngü
0
207

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kız ile yakın arkadaşım lakin beni iyi çocuk olarak tanımıyor Kız benden hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu, açılmalı mı açılmamalı mı?

+Kız derslerde bana bakıyor Ben ona bakınca kafasını çeviriyor ara sıra göz göze geliyoruz

+Bana çok yakın arkadaşı gibi davranıyor, fakat kanka demiyor Konuşurken kolunu omuzuma atıyor falan

+Arkadaşlarımla iken benden uzaktan, tek konuşmayı seçim ediyor

+Bir futbol, basketbol maçında benzer takımda isek iyi bir hareket yaptığımda adamsın falan diyor

+Beni gördüğünde yüzünde hafif bir gülümseme oluşuyor

Şu ana dek ayrım edebildiklerim bunlar Ne yapmalıyım?

Similar threads

selamlama arkadaşlar Ben lisede okuyorum ve diğer sınıftan bir kız var , bu kız beni okulun başlarında hatalı anlayıp bana faceden arkadaş olabiliriz gibisinden sözler söylemişti bende ona zaten böyle bişe yoktu nerden çıkardın falan şeyler yazdım Aradan bir 3 ay falan geçti acilen kız bana çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Selam arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim 1 sınıf bitti ve yaz için LCW'de işe başladım Ilk gün çok bıktırıcı geldi yoruldum isteksizdim İkinci gün yeni bir kız başladı işe, benzer reyonda çalışmaya başladık Etrafımda o kadar kız varken ne güzelliğinden ne tanıdığımdan, niçin bilmiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Arkadaşlar 7 aydır kızla çıkıyordum bi ayrılık yaşadık lakin geri döner diye düşünüyordum çok seviyorum ben onu fakat aradan 3 hafta geçti bana seni sevmiyorum diyorkızın annesi bana damadım derdi kardeşi babası hala teyze cümbür cemaat ilişkimizi bilirdi ve fazla mutluyduk fazla bi şekilde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
sa arkadaşlar ben ne yapacağımı şaşırdım bundan böyle kızı seviyorum bunu kendisi de biliyor bazen benimle sıradan konuşurken bazen de tersler gibi konuşuyor sevmediği bir adamla sanal üzerinden sevgiliydi hani o bari mutlu olsun diyerekten teklifini kabul etmişti benden ozamanlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Merhaba arkadaşlar konuyu artı uzatmadan özet olarak anlatmaya çalışacağımİş yerimize staj için gelen üniversite öğrencisi bir kızla tanıştım kısa sürede kızla çok iyi anlaşmaya başladık fikirlerimiz uyuşuyordu fazla geçmeden ondan hoşlandığımı farkettim tanıştıktan 2 hafta sonrada ona açılmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt