Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne Yapmalıyım

Ne Yapmalıyım
0
147

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba Abilerim Ablalarım Ben bu Sene lise 1 e Başladım ve Bir Kıza tutuldum Birincil defa başıma gelen bişey bu zamana kadar hiç bir kızla çıkmadım böyle duygular hissetmemiştim her neyse kızı çok seviyorum ben en önde oturuyorum oda arkamda oturuyor lise başladı bir kaç ders işledik birinci benim sınıfda (hocalar da söyledi) her neyse kız gözlük takıyor bende takıyorum boyumuz aynı kızla hiç yiğitlik edip konuşamadım ama arada bakıyordum o konuştu bir kere bi soru sordu dersle alakalı her neyse söyledim başka da konuşmadık bu sabahtan okula gittim bi baktım benim yanımda oturan çocuk benim kısıma geçmiş her neyse ittirdim bunu oturdum geldi yanıma kalk lan dedi bişey demedim döverim seni dedi kafamı sıktı her neyse bende sinirlendim döverim dedi diye kalktım zıt çevirdim bunu bir hamleyle sorna kolları yamultum ardındaki sevdiğim kız dedi ancak yüksek dağ yapma dedi (yüksek dağ benim alparslanın kısaltılmışı) bende dinledim sözünü çocuğu yere yapıştırdım bıraktım oturdum çocuk tuvalete koştu gözlüğüm yere düşmüştü aldım kız pat diye ilgilendi işte alp gözlüğün nerde dedi lakin hiç kimse sormadı bişey iyi dövdün filan dedi bi o böylece ilgilendi her neyse kızla o kadar samimiyetim değil kıza nasıl yaklaşmalıyım bunu merak ediyorum bide kavgadan sorna o kadar yapması normalmi

858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt