Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne yapmalıyım fazla sevdim seviyorum hep sevicem

Ne yapmalıyım fazla sevdim seviyorum hep sevicem
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
4 sene oldu bu kızı tanıyalı 4 yıl aşık oldum onunla sadece arkadaş canlısı 2 arkadaştık onu sevdiğimi söylemedim , söyleyemedim böylece cok sevdimki o anlamasın diye sakladım defalarca söyleyemedim çünki biliyodum ben onu sevdiğimi anlayınca benden uzaklaşıcağını lakin aşk bu saklayamassın tutamadım kutup olarak olmasada dolambaçlı yollardan anlamaz geçiştiririm diye söyledim sonradan son günlerde direk olarak söyledim ne yapıyım ? hayatımı kodladım ona facebookda duvarıma adını yazıcağıma 2362727115 yazdım ama artık sevdiğimi anlayınca benden uzaklaştı facebookdan sildi daha sonra ekledi her hareketinden umutlandım umutlandım ama bundan böyle o eski sevgilisiyle konuşup mesajlaşıyor ve facebookunda ekli ne yapıcam bilmiyorum intiharmı etmeliyim cözüm tek buymuş gibi geliyo , baştan söyliyorum öyle çok sevdimki benden uzaklaşır diye söyleyemedim bunun çok acı bi şart olduğunu coğu kimse bilmez bir kalp düşünün her dakika saniye salise hançerlenen bu bere açıldı bundan böyle kalbime ömürümün ardına kadar da kanıycak Allahım destek et

858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt