Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne yapacağımı bilemiyorum işler karışık!

Ne yapacağımı bilemiyorum işler karışık!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar ben okulda bir kızı seviyorum kızın sevgilisi olduğunu bilmiyordum kıza onu sevdiğimi söyleyecektimDershanede arkadaşlar arasında muhabbet ederken kızın sevgilisinin olduğunu öğrendim (kızın sevgilisi arkadaşımın tanıdığı) neyse ben ilk öğrendiğimde arkadaşımın bana şaka yaptığını düşündüm inanmadım bir süreKız zaten hoşlandığımı biliyordu ve bundan böyle fazla sıkılmıştım anlatmak istedim işin aslını öğrenmek istedimKızı çıkışta arkadaşlarıyla bu arada yanından geçiyomuş gibi yaptım ve arkadaşlarından müsade istedim azıcık izin verirmisiniz bir şey konuşacağım diye kız onu duyunca özür dilerim benim gitmem lüzumlu sonra konuşuruz dedi ve gitti, bi yere yetişecekse gerçekte azami 2 dk'sını alırdım lakin konuşmadıbu durum 2 gün önce yaşandı ve kızla yeniden konuşmadım o da yanıma gelmedi ne konuşacağız diyebu arada kızın faceden yazdıklarına bakılırsa hiç mutlu değil ve ayrılmak istiyor sanırım Benim anlamadığım kız neden benimle konuşmak istememiş olabilir ve ne yapmamı önerirsiniz görüşlerini belirtirseniz sevinirim

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt