Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ne konuşmalıyım?

Ne konuşmalıyım?
0
167

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar daha önce konu açmıştım
Bi kız vardı Onunla nasıl bi arada olabilirdim Sizde iletişim kur konuş biraz demiştiniz lakin konuşcak konu bulamıyorum Bulduğum konuler abuk subuk geliyor Sizce Ne konuşmalıyım?

Similar threads

bi aralar bi kızla çıkıyordum abuk subuk davranmaya başladım o da arkadaş olalım dedi sonra kendi kendime intikamımı alıcam dedim aslında özür dilesem olurdu lakin ben gittim arkadaşa nosunu verdim ve söylediğim şeyleri yazmasını söyledim kız tamamen çıldırdı beni gizli bırakın falan dedi çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
arkadaşlar ben bundan tam 5 yıl önce lise hayatımda baht eseri bir şekilde bi arkadaşın yanına oturtuldum(gülsüm öğretmen gevezeyim die yerimi değiştirdi) ve 11 senelik mektep hayatımın en iyi senesi onunla birlikteyken geçti mektep deyince artık korkmuyor ve ayaklarım mektep çıkışlarında aksine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Yaklaşık 2 ay önce bi konu açmıştım http:www2019comaskdoktorunuzdersiniizhtml Neyse abilerim ablalarım kardeşlerim uzun süre oldu fakat hala unutamıyorum normalde disco müzikleri dinlerdim hareketli derhal saçma abuk subuk hayatım baştan başa hiç dinlemem dediğim müzikleri dinliyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Arkadaşlar Ben Yelken Direği Konuya Gireyim Ben 17 Yaşındayım Meslek Lisesi Öğrencisiyim Okulumda Malesef Kız Denilen Bişey Yok O Konuda Cok Şanssızım Okulumda 1500 Tane Öğrenci Varsa Bunun 100 Tanesine Kızdır Ve O Kızlarıda Bilirsiniz Herkezi Peşinden Koşturuyorlar Onu Geçtim Sıradan Günlük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Yine ben arkadaşlar bi ara sevdiğim kızla çıkamıyorum diye konu açmıştım bilmeyenleriçin özetliyim zamanında bi kızla çıktım 2 sene önce 1 hafta çıkıp kızdan ayrıldım 2 yıl sonradan yani şmdi kızla aynı okuldayız lise3 ben bunla konuştum baştan deneyelim filan diye bu kere ayrılmıcaz ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt