Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

nba live 2006 tbl

nba live 2006 tbl

Similar threads

arkadaşlar nba 2006 tbl moduna ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
arkadaslar lutfen biri bana yardim edebilir mi ben nba 2006 yi yukladim buradan indirdigim *****lardan birini de yukledim oyunada giriyo ama mac yaparken macin belirsiz bir dk kasinda bazen girerken bazen mac bittikten sonra ana ekrana donerken oyundan atiyo sonrada bazen bilgisayar buyuk bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
arkadaşlar meraba bende nba live 2008 sorunsuz çalışıyor normalde ama rakip takım mola alınca oyun birden hata verip kapanıyor kaç kez denedim ama hep aynı sonuç acaba sorun nedir? yeni bir c r a c k önerisi olan varsa link versin lütfen yardımlarınız için şimdiden tşk sistem özellikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
nba live 07 kurdum seriali de yaptım fakat oyunu açarken diğer dvd leri takın diye bir uyarı veriyor sorun nedir?Bana yardımcı olabilecek arkadaşların cevaplarına ihtiyacım varAynı konu varmı diye arattım ama bulamadım ve bende yardım istemek için sizlerin engin bilgilerinize başvuruyorum arkadaşlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
bu programın içindeki herşeyi Program FilesNBA live 2005loc'un içine çıkarınsonra NBA locale editoru açıniçinden sol üst köşedeki fileopen'a basınsonra locale'yi seçin ve ingilizce yazıları istediğiniz gibi word'da yazıyormuş gibi türkçe yazın iyi eğlenceler!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt