Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Natal Brezilya'da Kent Hakkında Bilgi Kısaca

Natal Brezilya'da Kent Hakkında Bilgi Kısaca
0
356

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Natal

imagesnatalbrezilyadakenthakkindabilgikisaca5ae6398b2fcbd

Brezilya'nın kuzeydoğu kıyısında kent Atlas okyanusu kıyısında, Potengi ırmağı kıyısında yeralan Natal'ın nufusu 578 487'dir Tuz arıtma tesisleri ve dokuma tesisleri pamuklu kumaş uretimi bulunan kent, ğlkenin ceşitli kesimlerine havayoluyla, guneydeki Recife'ye de demiryoluyla bağlıdır ve yumuşak iklimi, guzel kumsallarıyla onemli olcude turist cekmektedir Ayrıca, onemli bir oğretim universitr, vb, Yuksekoğretim kurumları merkezidir

Similar threads

Natal imagesnatalbrezilyadakenthakkindabilgikisaca5ae64302775e6 Brezilya'nın kuzeydoğu kıyısında kent Atlas okyanusu kıyısında, Potengi ırmağı kıyısında yeralan Natal'ın nufusu 578 487'dir Tuz arıtma tesisleri ve dokuma tesisleri pamuklu kumaş uretimi bulunan kent, ğlkenin ceşitli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Natal Brezilya'nın kuzeydoğu kıyısında kent Atlas okyanusu kıyısında, Potengi ırmağı kıyısında yeralan Natal'ın nüfusu 578 487'dir Tuz arıtma tesisleri ve dokuma tesisleri pamuklu bez üretimi bulunan büyük kasaba, ğlkenin değişik kesimlerine havayoluyla, güneydeki Recife'ye de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Padova imagespadovanerededirhakkindatarihibilgikisaca5ae64330a58db İtalya'nın kuzeydoğu kesiminde kent Venedik'in batısında, Bacchiglione ırmağı kıyısında yeralan, aynı adlı ilin merkezi olan Padova'nın nufusu 220 358'dir Onemli bir karayolları kavşak noktası ve sanayi makine yapımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Nashville imagesnashvilleneredeonemliolcudegelisenkentkisacabilgi5ae63981c5b04 ABD'de kent Tennessee eyaletinin ortakuzey kesiminde, Cumberland ırmağı kıyısında yeralan, eyaletin ve Davidson yonetim bolumunun merkezi olan Nashville'nin nufusu : 684410'tur Eyaletlerarası bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
426
Nashville imagesnashvilleneredeonemliolcudegelisenkentkisacabilgi5ae6430c66a91 ABD'de kent Tennessee eyaletinin ortakuzey kesiminde, Cumberland ırmağı kıyısında yeralan, eyaletin ve Davidson yonetim bolumunun merkezi olan Nashville'nin nufusu : 684410'tur Eyaletlerarası bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt