Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nasuh Tovbesi Duası

Nasuh Tovbesi Duası
0
154

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Nasuh Tovbesi

Allahumme ente rabbi la ilahe illa ente halakteni ve ene abduke ve ene ala ahdike ve vadike mestetatu eUzu bike min şerri ma sanatu ebUu leke bi nimetike aleyye ve ebUu bizenbi fağfir li feinnehU la yağfiruzzunUbe illa ente

Allahım sen benim Rabbimsin Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattınBen de senin kulunum Gucum yettiği kadar senin vadin ve ahdin uzerineyimYaptıklarımın şerrinden sana sığınırım Senin bana verdiğin nimetini itiraf ederim Gunahımı da itiraf ederim Beni mağfiret et Cunku gunahları ancak sen bağışlarsın

Bismillahirrahmanirrahim Bismillahillezi, layedurru maasmihi şeyun fil ardı vela fissema ve huvessemiulalim (3 kere SabahAkşam)

Allahumme inni eselukessıhhate velafiyete velemanete ve husnelhulkı verrıdae bilkaderi birahmetike ya Erhamerrahimin Ya Rabbi! Senden, sıhhat ve afiyet ve emanete hıyanet etmemek ve guzel ahlak ve kaderden razı olmak istiyorum Ey merhamet sahiplerinin en merhametlisi! Merhametin hakkı icin, bunları bana ver!

netten alıntı

Similar threads

En İyi Dualar Nelerdir En İyi Dualar Nelerdir Nasıl Dua Yapılır Duanın ne kadar onemli olduğunu,bilhassa farz namazlarından sonra yapılan duanın makbuliyetini biliyoruz En İyi dua yoktur Samimi dua vardır,el acıp onlarca guzel kelamı sıralak duayı guzel yapmaz,makbul yapmaz Dua da ihlas...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
Turkce Anlamları ile Birlikte Dualar imagesenguzeldualar5afe7104e630b Estağfirullah min kulli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa huvel hayyel kayyume ve etubu ileyh Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru Kendisinden başka ilah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
266
Okunması Gereken Onemli Dualar Ceşitli Onemli Dualar Sabah akşam 100 kere okununca butun gunahların affedileceği tesbih duası: ''Subhanallahi ve bihamdihi, subhanallahil azim'' Manası: Kemal sıfatlarla muttasıf ve noksan sıfatlardan beri olan Allahı hamd ile tesbih ederim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
Şehidlik mertebesine erdiren dua Şehitlik derecesine kavuşmak icin okunacak dua Peygamber efendimiz buyurdu ki: (Bu duayı sabah okuyan kimse, akşama kadar olurse, akşam okuyan, sabaha kadar olurse, şehid derecesine ulaşır Dua şudur: Allahumme ente rabbi la ilahe illa ente halakteni ve ene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Mustafa Karataş tovbe duası tovbe duası Esteğfirullah, Esteğfirullah, Esteğfirullah, Esteğfirullah, Esteğfirullah, ElAzim, el Kerim, erRahim ellezi La ilahe illa hU elHayyelKayyUm ve etUbu ileyh Ve eseluhuttevbete velmağfirate velhidayete lena innehU huvettevvaburahim Tevbete abdin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt