Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

nasıl öpüsülür

nasıl öpüsülür
0
167

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaslar kızla 2 aydır cıkıyorum neyse dün aksam yanında gittim sahilde oturduk buna dedimki öpüselimmi ( yalan dünya orcunun taklidini yaparak D) tamamlanmış dedi ciddenmi dedim oda evet dedi neyse ( bende 17 yasına değin kimseyle cıkmadım ilk cıktıgım kız o halada devam ediyor iste opüsmeyide bilmiyorum ) bu kızın dudagına yanak oper gibi bi öpücük attım , bu dek yeter aileler yuruyuse cıkıyo coluk cocuk felan var dedim gecistirdim opusmeyi biliyomusun dedi bende heycanlıydım biraz opusmenin etkisiyle evet dedim bi an bugun sabah msj attım bana opusmeyi uygulamalı olarak ogret diye dediki nasıl ogretim o lahza olcak bişey dedi simdi arkadaslar nasıl opusulur bi kızla ?

Similar threads

Lütfen okuyun lütfen :S:S Meraba arkadaşlar konu gayet açık hiç kilitlenmeye lüzum yok başlık uyumufelan yüzünden sorunuma geliyorum yaşım 16 bugüne değin hiç bi kızla çıkmadım fakat bu sene sınıftan bi kızla tanışmıştım çok güzeldi okul başladığından beri aklım ondaydı bi türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Lütfen okuyun lütfen :S:S Meraba arkadaşlar konu gayet açık hiç kilitlenmeye lüzum yok başlık uyumufelan yüzünden sorunuma geliyorum yaşım 16 bugüne değin hiç bi kızla çıkmadım lakin bu sene sınıftan bi kızla tanışmıştım fazla güzeldi mektep başladığından beri aklım ondaydı bi türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Ilk Olarak merhaba konuya girmek istiyorum derhal benım bi teyzemin kızı var teyzemın kızının yaşı 15benım yaşım ise 18 bu teyzemin kızına daha öncelerden beri kucuklugunden beri diyolar dı senı mertcana alıcaz yanı bana kızda gülüyordu hep gülüyor kız birazcık da gönlü var gibi bende neyse ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
247
Arkadaşlar birbirimizi seviyorduk buraları kısa kesicem ilk sevdiğini o söyledi ilk ilk önce sevdiğini söylemeden önce her sabahtan günaydın mesajı atıyordu iyi gecleer msjları filan ramazan ayında kızla iyi muhabbetlerimiz oldu buluşmadık yanlız! bişe söyledi ve özür diledi benden bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Arkadaslar hoslandıgım bi kız vardı arastırdım buldum ekledim konustum dedimki böyle böyle ben senden hoslandım oda benden hoslanmıs cıkmaya basladık ertesi gün bulustuk hersey güzel fakat su konuda garip can sıkıntısı cektim yanında kız arkadası ve onun sevgiliside vardı bizde öyle alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt