Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nasıl konuşabilirim?

Nasıl konuşabilirim?
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ben 11sınıfa gidiyorum Mektep açıldığından beri 9sınıflardan bir kız ile aralıksız göz göze geliyoruz veya bana böylece geliyor Kafamı nereye çevirsem hep onu görüyorum ve sürekli gözüm ona gidiyor İsmini bilmiyorum hangi sınıfta onuda bilmiyorum

Sürekli arkadaşları ile geziyor Nasıl konuşacağım bilmiyorum Fazla utanıyorum söyleyemiyorum bir türlü Kabul etmezse falan bundan dolayı korkuyorum Söyleyemiyorum bir türlü

Ne yapmamı önerirsiniz?

Similar threads

Evet en baştan kızı ilk gördüğüm andan başlayayım yazmaya Birincil görüşte aşk denir ya işte o bu olsa gerek Kızı liseye başladığım ikinci ya da üçüncü gün serviste gördüğüm lahza tutuldum Beni benden aldı Ilk kez aşkı yaşıyordum belki de O günden sonradan kızı araştırmaya başladım ve şansıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Sevdiğim kızla tanışıp yakınlaşma ihtimalim adeta sıfır geçen bi konu açmıştım sürekli konuştuğu öğretmen var birazcık ben de samimiyim o hocayla nasıl kullanabilirim hocayı diye fakat nerdeyse hiç yanıt gelmedi o hoca dışarıya beni kızla tanıştırcak ve yakınlaştırcak hiçbir faktör öğe ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
arkadaşlar üniversiteden bir kızdan hoslanıyorum kızı birtek okul çıkışı metroda görebiliyorum okulda denk gelemiyoruz Kızla hiçbir yerden tanışıklığımız değil muhabbetimiz yok karşılıklı arkadas yokBende bugün kızın indiği yerde inip konusmayı düsünüyürum Sizce de böylemi yapmalıyım? yada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Ben 10sınıf öğrencisiyim Boyum 181 kilom 58 artı yakışıklı sayılmam Okulda iyice herzamanki, dışarda ise spor giyinirimBir tane bile kız arkadaşım değil Birgün ders için labaratuvardaydık Ben köşede oturuyodum ve kız benim tam karşımdaki köşede oturuyodu Ben bi an dalmışım ve gözlerim kızın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Arkadaşlar 15 yaşındayım lise 1 'e gidiyorum, Sınıfımda 3 birey beni seviyor tatlı kızlar lakin ben onlardan sadece arkadaş olarak hoşlanıyorum Gelelim konumuza ben saçlarımı kaldırıyorum bazı arkadaşlarım nasıl kaldırıyosun hoş olmuş filan diyolar, bazıları saçlara bak saçlar reel apaçi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,505Konular
982,779Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt