Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

nasıl kapanmalı!!..

nasıl kapanmalı!!..
0
128

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Esselamunaleykum
Arkadaşlar bi konuda yardıma ihtayacım var günümüzde tesettür olayı karmakarışık bir hal aldı insanlar açıklığı hoş görmeye başladı ve kapalı olanlarda yavaş yavaş değişme başladı gibi ( saçı kapatıp altına pantolon, kısa etek giymk gibi) ama gerçekten kapalılara laf yok çevremde bir sürü kız arkadaş var ve bunların çoğunun inancı var hatta namaz kılanlarıda var ama açık geziyorlar ARkadaşlar Allah rızası için İslamiyette niçin kağanılır, kağanma prensipleri nedir ben elimden geldiğince anlattım ama yok fayda etmiyo biz dinimiz yani Allah rızası için çalışalım hidayet O'ndandır Ama üzülüyorumda bana ayrıntılı bilgi ya da farklı görüş bilfirecek var mı bir kaynak da olur Yorumlarınıza ve verdiğiniz kaynaklara benim gibi birçok bilgi seviyesi düşük arkadaş muhtaçtır Şimdiden hepinizden Allah razı olsun

Similar threads

evet arkadaşlar LÜTFEN yazdıklarımı okuyun ve üyeliğiniz yoksa allah rızası için üye olup bana cevap yazın evet başlıyorum normal bi insanım lise 1 e gidiyorum bu güne dek fazla sevgilim olmadıHA her yerde söyliyim yorumlara aman küçüksün büyünce bulursun dersine bak gibi kılişe yorumlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Selamun Aleykum kardeşlerim Din nedir? Din kesin yargılara dayanan ahlak prensipleri ve bunların uygulanmasıdır Mümin:sözünde duran demektirMüslümanlığın şartlarına,dinin öğrettiğine tam manası ile uyan demektir Müslüman:Allah’a teslim olmaya söz veren demektir Savaşta teslim olan kişi ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Namazı hiç kılmayan veya sık sık kaçıran insanlar, birçok bahane uydururlar Namaza engel gösterilen hiçbir şeye “mâzeret gözüyle bile bakmadığım için, ısrarla “bahane kelimesini kullanıyorum Çünkü, namazın mazereti ancak ölüm riski, koma hâli ve bayılma gibi aşılamayacak engeller olabilir Bunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
264
1Empati yapın 2İffetli olun, iffetli yaşayın 3Nefse düşkünlükten vazgeçin 4Kitap okuyun, bol bol tefekkür edin 5Hayalinizi kontrol altına alın 6Ölümü çokça hatırlayın 7Evlenin, mümkün değilse oruç tutun 8Yalnız kalmayın, iyi arkadaşlar edinin 9Yaşantılarıyla örnek insanların öğütlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
İSLAM VE İLİM Erbakan Hoca Anlatıyor: Böyle bir konuyu aramızda konuşmaya çok büyük ihtiyaç duyuyoruz Çünkü Müslümanlar olarak; dünyanın gelmiş geçmiş en büyük düşünce sistemine sahip bulunuyoruz Fakat bu büyük mana ve düşünce sistemine sahip Müslümanların karşısında mücadele suretiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
858,506Konular
982,854Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt