Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nasıl Dans Edilir

Nasıl Dans Edilir
0
155

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Nasıl dans edebilirim?

Cevap: Nasıl Dans Edilir

Eğer amatör anlamda dans etmek istiyorsanız konu ile iligili videolar bularak ve izleyerek dansa bakışınızı genişletebilirsiniz Oysa profesyonel anlamda dans etmek istiyorsanız herşeyden önce eğitimini olmak istediğiniz dan alanını seçmeniz ve o alanda kurs almanız gerekir *

Similar threads

Nasıl dans edebilirim? Cevap: Nasıl Dans Edilir Eğer amator anlamda dans etmek istiyorsanız konu ile iligili videolar bularak ve izleyerek dansa bakışınızı genişletebilirsiniz Ancak profesyonel anlamda dans etmek istiyorsanız herşeyden once eğitimini almak istediğiniz dan alanını secmeniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Dans nasıl doğdu? Dünya bir ritimle ortaya çıktı ve evrenin bu ritmi hala devam ediyor Yeryüzünde hareketin birincil başladığı andan itibaren insanın içinde bu ritim vardı Halk birincil çağlarda ses çıkarmasını biliyorlardı ve bir hayvan gibi içgüdüleriyle hareket ediyorlardı Bir süre sonradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Canlandırma nasıl olunur Animatör almak için; İlköğretim okulu mezunu elde etmek yeterlidir MESLEK EĞİTİMİNİN VERİLDİĞİ YERLER Mesleğin eğitimi, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Mesleki ve Teknik Eğitim Okul ve Kurumlarında Gösteri hizmetleri alanı animatörlük dalında, keza Milli Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Müzik Terimleri Alfabetik alfabetik sırayla müzik terimleri alfabetik sıraya göre müzik terimleri sıraya göre alfabe sırasına A ACAPELLA (İtal): Enstrüman eşliği olmayan koro ACCELERANDO (İtal): Hızlanarak ADAGİO (İtal): Yavaş tempo ADAGIETTO (İtal): (1) “adagio tempoda kısa parça (2)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
AirPods pil ömrünüzü kontrol etmenin çeşitli yolları vardır ve bu kılavuz size AirPods, AirPods 2 , AirPods 3 , AirPods Pro veya AirPods Max'inizi nasıl kontrol edeceğinizi gösterecektir . AirPod'larınız azaldığında ve pil ömrü bitmek üzereyken tekrar bir ses tonuyla sizi uyarır. AirPods pil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt