iltasyazilim
FD Üye
1 Küçük Soğan
23 Dilim Bayat Ekmek İçi
12 Kg Kıyma
2 ÇorbaKaşığı Kurunane
3 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
2 Çorba Kaşığı Salça
Yeterince Tuz
Yemeğin Yapılışı Soğanı rendeleyip ıslatılmış bayat ekmek içi, 1 çorba kaşığı kuru nane, 1 çorba kaşığı sıvıyağ, tuz ve kıymayla birlikte yoğurun
Hazırladığınız köfte harcından minik toplar halinde köfteler hazırlayın
2 çorba kaşığı sıvıyağda salçayı ezin Biraz su ekleyin Su kaynayınca köfteleri ilave edin Biraz daha su ekleyip 1520 dakika pişirin(tenceredeki su köfteleri örtecek kadar olmalı)
Üzerine kuru nane serpin ve sıcak olarak servis yapın
23 Dilim Bayat Ekmek İçi
12 Kg Kıyma
2 ÇorbaKaşığı Kurunane
3 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
2 Çorba Kaşığı Salça
Yeterince Tuz
Yemeğin Yapılışı Soğanı rendeleyip ıslatılmış bayat ekmek içi, 1 çorba kaşığı kuru nane, 1 çorba kaşığı sıvıyağ, tuz ve kıymayla birlikte yoğurun
Hazırladığınız köfte harcından minik toplar halinde köfteler hazırlayın
2 çorba kaşığı sıvıyağda salçayı ezin Biraz su ekleyin Su kaynayınca köfteleri ilave edin Biraz daha su ekleyip 1520 dakika pişirin(tenceredeki su köfteleri örtecek kadar olmalı)
Üzerine kuru nane serpin ve sıcak olarak servis yapın