Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

namazda bayanların oturuşu

namazda bayanların oturuşu
0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kadınlar namazda nasıl oturur,
Kadınların namazda oturuş şekli resimli

imagesnamazdabayanlarinoturusu5ad29ddca1114
imagesnamazdabayanlarinoturusu5ad29ddde74af

Kadınlar, ayaklarını yatık olarak sağ tarafına cıkarır ve oylece otururlar

Similar threads

namazda kadınların oturuş şekli namazda kadınlar nasıl oturur Namazda kadınların oturuş şekli Kadınlar, ayaklarını yatık olarak sağ tarafına cıkarır ve oylece otururlar imagesnamazdakadinlarinoturussekli5ad25f3564fd7
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
ikindi namazı nasıl kılınır kac rekattır :wwwnamazikindinamazinasilkilinirresimlianlatim100015 icin tıklayınız İkindi namazı nasıl kılınır? İkindi namazı sekiz rek'attir Once, dort rek'at sunneti, sonra dort rek'at farzı kılınırİkindi namazının ilk sunnetinin kılınışı 1 Ayakta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
Sabah Namazının Kılınışı Sabah Namazının Kılınışı Resimli Anlatım Sabah namazı Dort rek'attir Once, iki rek'at sunneti, sonra iki rek'at de farzı kılınır Sabah Namazı Sunnetinin Kılınışı Birinci Rek'at: 1) Ayakların arası dort parmak acıklıkta ve parmak ucları kıbleye doğru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
kadınların namaz kılış ile erkek namaz kılışı arasındaki benzerlik ve farklılıklar Kadınların namaz kılış şekilleri ile erkeklerin namaz kılış şekilleri arasındaki farklılıklar nelerdir? Erkeklerle kadınların namaz kılış bicimlerinde bazı farklılıklar vardır Namazlarda kadınların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Akşam namazı resimli anlatım, Akşam namazı nasıl kılınır, Akşam namazının kılınışı resimli Akşam namazı beş rek'attir Once uc rek'at farzı, sonra iki rek'at sunneti kılınır Akşam namazının farzının kılınışı 1 Ayakta olarak kıbleye donulur Ayakların arası dort parmak acıklıkta olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt