Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Namaz İbadeti İle İlgili Şiirler...

Namaz İbadeti İle İlgili Şiirler...
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Namaz İbadeti İle İlgili Şiirler namaz namazla ilgili şiirler namaz şiirleri ile ilgili bilgiler burada melekler Dinimizin direği namaz ibadeti yapılması farz olan kayda değer bir ibadettir meleklernamazibadetiileilgilisiirler5c5434bf48763alt Namazla ayrıca madden ayrıca manen temizleniriz Alllah (CC)'ye en yakın olduğumuz anlar secdede olduğumuz anlardır Bu ne büyük bir lütuftur Bu makalemizde namazla ilgili şiirler okuyarak namazın önemi ile ilgili bilgiler edinelim istiyoruz melekler Buyrun namaz şiirleri burada 1548187826 1548187826 namazibadetiileilgilisiirler5c5434bf70354namazibadetiileilgilisiirler5c5434bf70354 namazibadetiileilgilisiirler5c5434bf70354 NAMAZ Namaz gafletten uyanıştır Namaz insanca bakıştır Namaz zulme haykırıştır Namaz ezan’a kaçıştır Namaz tekbir’e dalıştır Namaz nefsini yıkıştır Namaz cehaleti aşma Namaz cehaleti birli’ma Namaz cehaleti yak’madır Lokman HAMİTOĞLU Zihin ayağından bukağılı beygir Koşar ötelere açamaz kanat İbadette vahye eyle kanaat Haktan bize ulu fermandır namaz Rabbin rızâsını galip gelmek için O'nu bütününle tam kutlamak için Kir, pas ve günahtan paklanmak için Rasûlün sunduğu dermandır namaz Seherde uyuyan rûhlar ölüdür Uyan, dal seherler rahmet gölüdür Secde görmeyen ev vefat çölüdür Ölülere hayat ve candır namaz Nefis dizginini şeytan elinden Gönül huzûrunu hüzün selinden İman fenerini küfrün yelinden Kurtarmaya kâfi idmandır namaz Allahu ekber ve kalkıyor eller Hakla söyleşiyor okuyan diller Secdede Allah'a varan gönüller Rûha yiyecek akla irfandır namaz Tek huzûrda zengin yoksul yanyanda El bağlıyor huşû ile bir anda Rükû ve sücûd bir, benzer kumanda Nefsi Yaradan'a kurbandır namaz Cismimiz abdestle rûh da namazla Arınmıştır, eller kalkar niyâzla Yalvar, yakar iste, niyâzla nazla Tevbe et Rabbine ğufrandır namaz Şükret ama kulusun, şükrandır namaz hayrettin karaman Miracımsın sen benim, şahidimsin, ey namaz! Kurtuluş yolum benim, buldum seni nihayet, Ne bilsin fakat gafiller, heyhat seni anlamaz, Seni küçümseyen gözü, Rabbe ettim şikâyet, Miracımsın sen benim, sultanımsın, ey namaz! Lâl oldu gönül dilim, betimleme edemez seni, Esrarı hakikatin sultanısın sen namaz Ne bilsin fakat cahiller, bilmez, göremez seni, Miracımsın sen benim, dermanımsın, ey namaz! Gecenin ol şerrinden senle bulurum felâh, Esrarı zikrullahın sultanısın sen, namaz, Ezanı Muhammedî der hayye alessalah Miracımsın sen benim, necatımsın, ey namaz! Sırları gözle görülür biçimde et, görsün ol biçareler, Esrarı beytullahın, ashabısın sen namaz, N’olur bırakma bizi, senle dolsun haneler, Miracımsın sen benim, mihmanımsın, ey namaz! Ey takvanın silâhı, müminlerin baş tacı, Ey menbaı aşkımın sevdası canım namaz, Ey mü’minin miracı, ey gönlümün ilâcı, Miracımsın sen benim, rahmetimsin ey namaz! Ol Rahman’a götüren, sen gönlümün burakı, Ey gözlerimin nuru, ışığım benim namaz, Kavuşturansın Rabbe, yakın eden ırakı, Miracımsın sen benim, şahidimsin ey namaz! NAMAZ Sünnet ile, farz ile, Dön Hakka, namaz ile Gece gündüz, niyaz ile, Bütün günahlar bağışlama olur Zincirleri kıranın, Gerçekleri haykıranın, Adem olup kıçkıranın, Yardımcısı Allah olur Aşkla ezanlar okunur, Gönülleri kaplar nur, Haydi sende safa dur, Saf olan safa bulur Secdelere eğilenin, Ayrıca seven, keza sevilenin, Halikını bilenin, Akıbeti felah olur Yüz sür kutlu izlere, Ulaşasın azizlere, Tüm günahkar acizlere, Namaz herdem penah olur Elde tesbih, dilde tekbir, Zikir, cehenneme tedbir Kul derse oysa: Allah bir, Gafletten agah olur Sözlerinde duranlar, Asra mühür vuranlar, Camiyi dolduranlar, le saf olur Namaz kazanç, gider zorlama, Olmaz zerre değin öfke, Namazdayken ebed müddet, Cümle şerler mahvolur Namaz tükenmeyen varlık, Hiç bitmez tükenmez bahtiyarlık Onun terki bahtiyarlık, Elde kalan bir ah olur Namaz kulun zaferi, En mükemmel seferi, Ağarınca tan yeri, Bütün geceler sabahleyin olur Sen o sırra ermiş isen, Hakka gönül vermiş isen, Seccadeni sermiş isen, Dünya sana dergah olur Sözün dosta sert eyleme, Kalbe zehir zerk eyleme, Namazım terk eyleme, Sana eyvah günah olur O Yargı yolda has harita, Her yönüyle fazla harika, Onsuz geçen her dakika, Her saniye savurganlık olur Kulluk insana fazilet, Onsuz olmak baki zillet, Leziz, iblis denen hastalık, Namaz ile ıslah olur Bir mubarek rüzgar eser, Kalmaz kötülükten eser, Gönül Ummanlarda gezer, Hızır gibi seyyah olur Seher zamanında uyuma, Yatağında dönüp durma Ne olur şeytana uyarlama, Gel eyleme, uyan gönül Kaldır üstünden yorganı, Çıkar boynundan urganı Gelmeden ölüm fermanı, Gel eyleme, uyan gönül Gün doğmadan üstümüze, Kavuşalım dostumuza Şifa versin hastamıza, Gel eyleme, uyan gönül Sanma canın çekişmiyor, Günahların pekişmiyor Yatmak sana yakışmıyor, Gel eyleme, uyan gönül Mutlu olup, gülmedin sen, Abdest namaz bilmedin sen Uyumaya gelmedin sen, Gel eyleme, uyan gönül Müslümana namaz ilk kez, Zikir olsun, içte dışta Şeytan bizimle savaşta, Gel eyleme, uyan gönül Hayatını zihin lüzum, Nimetlere şükür gerek Seherlerde şükür lüzum, Gel eyleme, uyan gönül Ahrazoğlu'm seherlerde, Açılır manevî perde Şifa vardır nice derde, Gel eyleme, uyan gönül Allah diyen dil negüzel, Hakk'a giden yol negüzel Namazdaki hal ne güzel, Gel kardeşim, kıl namazı Dünya kimselere kalmaz, Ahirete dışarı giden gelmez Müslüman namazsız olmaz, Can yoldaşım, kıl namazı Ömür biter kademeli olarak, Ecel peşimizde gezer deftere yazar, Haydi canım, kıl namazı Namaz rahat kaynağıdır, İbadetin kaymağıdır İslam'ın dayanağıdır, Gel evladım, kıl namazı Hem şükrüdür nimetlerin, Boş Yere gitmez zahmetlerin Anahtarı cennetlerin, Arkadaşım, kıl namazı Ahrazoğlu'm baş tacıdır, Hasta kalbin ilacıdır Mü'minlerin miracıdır, Güzel dostum, kıl namazı  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt