Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

nahl süresi 90.ayet

nahl süresi 90.ayet
0
172

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
her cuma hutbesinde dinlediğimiz ayet

ben bu ayeti her dinlediğimde etkileniyorum

müminler için güzel öğütler içeriyor

Şüphesiz Allah, adaleti, iyilik yapmayı, yakınlara yardım etmeyi emreder;
hayasızlığı, fenalık ve azgınlığı da yasaklar
O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor

Similar threads

Nahl Suresi 90 Ayet neyle ilişkilidir? Ayet meali:“Şüphasiz Allah, adaleti, ihsanı, akrabaya yardımı emreder. Çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor.” anlamındadır. Nahl suresi kuranda kaçıncı sure? Nahl Suresi (Arapça: سورة النحل)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Zulüm ve taşkınlığın zıddı olan adalet; her şeyi yerli yerine koymak, hak edenin hakkını vermek şeklinde tarif edilebilir Bu sebepten toplumdaki dirlik ve düzen, ancak adalet sayesinde sağlanabilir Toplumda kurulmuş olan dirlik ve düzenin devamı da, yine adaletle mümkündür Adaletle ilgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
İnsan Hakkında Ayetler Muhakkak ki Allah, adaleti, iyiliği, akrabaya takviye etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor Nahl : 90 Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu iste; fakat dünyadan da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Osmanlı İmparatorluğu’nun en güçlü olduğu dönemde batılı seyyahlar (gezginler) Osmanlı Devleti’ni sık sık ziyaret ederek, devleti bu kadar güçlü ve yenilmez kılan noktaları öğrenmek için araştırma yapmaya gelirlermiş Bu tür seyahatlerden birinde başkent İstanbul’a ulaşmak üzere yola çıkan bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
İnsan Hakkında Ayetler Muhakkak ki Allah, adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, cirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar O, duşunup tutasınız diye size oğut veriyor Nahl : 90 Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu iste; ama dunyadan da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt