Muzlu Yulaf Lapası +1 Yaş Tanımı İçin Gereçler
- 2 yemek kaşığı glutensiz yulaf ezmesi
- 1 çay bardağı su
- Yarım olgunlaşmış muz
- 2 adet ceviz
- 1 tatlı kaşık bal
Muzlu Yulaf Lapası +1 Yaş Tanımı Yapılışı
- Yulaflar 1 çay bardağı su ile haşlanır.
- Kaynamaya başlayınca ocaktan alınır su içerisinde biraz bekletilir.
- Akabinde süzülüp kaseye alınır.
- Üzerine dilimlenmiş yarım muz ve dövülmüş cevizler ek edilir.
- Son olarak üzerine bal gezdirilir. Bebeğime kahvaltıda veriyorum umarım sizinkiler de sever afiyet olsun
.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.