teknolojiuzmani
FD Üye

Muzlu Magnolya Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 3 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 su bardağı toz şeker
- Yarım paket krema
- 1 paket vanilya
- 1 tane yumurta sarısı
- Bebe bisküvisi
- 3 tane muz
- Öğütülmüş fındık
Muzlu Magnolya Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle süt, yumurta sarısı, un, nişasta, şeker, ve kremayı tencereye alıp, orta ateşte çırpma teli ile iyice pişene kadar karıştırıp, göz göz olana kadar pişirdim.
- Daha sonra vanilya ekleyip karıştırdıktan sonra muhallebiyi ocaktan alıp, kuplara birer kepçe yardımı ile böldüm.
- Daha sonra aralarına robottan geçirdiğim bisküvileri ve dilimlediğim muzlar ile süsleyip, üzerine bir kepçe daha muhallebi döküp, üzerine bisküvi, öğütülmüş fındık ve muz ile süsleyelim.
- Biraz soğuduktan sonra servis yaptım. Çok güzel bir tatili oldu????.