bilgisayarci
FD Üye
Muzlu Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 2 yemek kaşığı un
- 1 adet yumurta sarısı
- 1 çay bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 200 ml 1 paket krema
- 1 paket petibör bisküvi
- 2-3 adet muz
Muzlu Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Sütümüzü uygun bir tencereye alıyoruz krema vanilya hariç bütün gereçleri ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
- Daha sonra ocağın üzerine alıp kaynayana kadar karıştırıyoruz ocaktan alıp 10 dk dinlendiriyoruz üzeri kabuk bağlamaması için ortada karıştırıyoruz.
- Daha sonra krema vanilya ekleyip mikserle 2-3 dk çırpıyoruz bisküviyi robottan geçiriyoruz.
- Bardağımızın alt tabanına bir yemek kaşığı bisküvi koyup bir ölçü muhallebimiz den koyup tekrar 1 yemek kaşığı bisküvi koyup kenarlarına ve ortasına muz dilimleri yerleştiriyoruz.
- Üzerine tekrar muhallebi koyup en üst katını bisküvi ve meyve ile süsleyip buzdolabında 4-5 saat dinlendirdikten sonra servis yapıyoruz deneyenlere afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.