
Muzlu Havuçlu Muhallebi Tanımı İçin Gereçler
- 1 çorba kaşığı bebek irmiği
- 1 çorba kaşığı tam buğday unu
- 1 küp peynir altı suyu
- 1 tatlı kaşığı ruşeym ( +8 ay için )
- 1 su bardağı su yahut 1 yaş üstü süt
- 1 tane muz
- Yarım havuç
- Keçiboynuzu özü
Muzlu Havuçlu Muhallebi Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Muz ve keçiboynuzu özü hariç öteki materyallerimizi minik tenceremize alıp göz göz olana kadar pişirelim .
- Göz göz olduktan sonra soğumasını bekleyelim üzerine çatalla ezilmiş muz ve keçiboynuzu özünü ekleyip karıştıralım ????.

???? Şayet bebeğiniz gazlı bir bebek ise muzun ortasında ki çekirdekleri alırsanız gaz oluşumunu engellersiniz

???? Süt kullanacaksanız şayet günlük süt olmasına ihtimam gösterin, 2 yaş üzeri bebeklerinize badem sütü kullanabilirsiniz ????.
Şimdiden afiyet şifa olsun miniklere

Hekiminize istişareyi unutmayın
