Muz Ve Kayısı Püresi Tanımı İçin Gereçler
- Yarım muz
- 2 olgun kayısı
- 2 yemek kaşığı 5 tahıllı kaşık maması (başka bir kaşık maması da olur, benim çocuğumun süte alerjisi olduğu için bunu kullanıyorum.)
- Yarım çay bardağı ılık su
Muz Ve Kayısı Püresi Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Kaşık mamasını ılık su ile karıştırıp açıyoruz, bardaklar farklı olabilir gözünüze koyu gelirse biraz daha açın.
- Kayısının kabuğunu soyup çekirdeğini çıkarıyoruz ve muzla birlikte diğer bir kapta blenderdan geçiriyoruz.
- Hazırladığımız kaşık mamasını da içine ekleyip bir defa daha blenderdan geçiriyoruz ve mamamız hazır. 2 tane kavanoz çıktı. Bebişlere afiyet olsun. ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.