Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muz Ve Kayısı Püresi

Muz Ve Kayısı Püresi
0
40

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
muz-ve-kayisi-puresi.jpg

Muz Ve Kayısı Püresi Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım muz
  • 2 olgun kayısı
  • 2 yemek kaşığı 5 tahıllı kaşık maması (başka bir kaşık maması da olur, benim çocuğumun süte alerjisi olduğu için bunu kullanıyorum.)
  • Yarım çay bardağı ılık su

Muz Ve Kayısı Püresi Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kaşık mamasını ılık su ile karıştırıp açıyoruz, bardaklar farklı olabilir gözünüze koyu gelirse biraz daha açın.
  2. Kayısının kabuğunu soyup çekirdeğini çıkarıyoruz ve muzla birlikte diğer bir kapta blenderdan geçiriyoruz.
  3. Hazırladığımız kaşık mamasını da içine ekleyip bir defa daha blenderdan geçiriyoruz ve mamamız hazır. 2 tane kavanoz çıktı. Bebişlere afiyet olsun. ????.
 
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt