Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mutsuzluk ile ilgili soylenmiş sozler

Mutsuzluk ile ilgili soylenmiş sozler
0
167

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Mutsuzluk ile ilgili sozler

Mutsuzluk ile ilgili sozlenmiş kısa mesajlar ve kısa sozler bulabilirsiniz sayfamızda

imagesmutsuzlukileilgilisoylenmissozler5ad9136bce283

Senle askimiz bir film gibiydi! Tam mutlu olduk derken, yonetmenden bir ses geldi; Kestik!

Mutluluk mu? En son fotoğrafcı gul demisti ve flas patladıgında oyun bitmisti…

Aşkın En Acımasız Yanı: Agzından cıkmaya Cesareti Olmayan Sozlerin, Yurekte Firtinalar Koparmasıdır…

Gonlum ne dertlidir, ne de bahtiyar; Ne kendisine yar, ne kimseye yar, Bir ruya uğrunda ben diyar diyar, Golgemin peşinden yurur giderim

Kimseye gostermem uzuntumu Gunduz gulerim, geceleri yalnız ağlarım

Gece en karanlık ve ebedi gorunduğu zaman gun ışığı en yakındır Her gecenin bir sabahı vardır

Neden mutsuzsun? dedi Mutsuz değil, beceriksizim dedim Sizin gibi, mutlu olduğumu sanmayı beceremiyorum Hepsi bu!

Mutluyken gormezden geldigin seyler mutsuzken kalbini kırar cunku unutma, İnsan hatalarını mutluyken değil, mutsuzken anlar……

sansın veya paran yoksa: mutluluk sadece tırnaklarinla kazıyıp ulaşabilecegini sandıgın bir seraptan ibarettir

Hayat canımı yakıyor anne… Şu insanlara bir şey soyle! Bir avuc gulusum var ona da goz dikiyorlar…!!!

Mutlulugu sat bana cocuk Ne kadar seker istersen alırım sana……