Mutluluk sloganları
Evimi bir parti sonrası temizlemek icin saatlerce uğraşıyorsam; bir cok arkadaşım var demektir
· Faturalarımı odeyebiliyorsam; bir işim var demektir
· Pantolonum biraz sıkıyorsa; ac kalmıyorum demektir
· Golgem beni izliyorsa; guneş ışığını goruyorum demektir
· Otobusten indiğim yerden işyerime yolu cok uzun buluyorsam; yuruyebiliyorum demektir
· Hukumet hakkında eleştiri yapabiliyor ve bu eleştirileri başkalarından da duyabiliyorsam; konuşma ozgurluğumuz var demektir
· Otobus beklerken yanımdaki adam anahtarıyla oynuyor ve ben bu sesten rahatsız oluyorsam; duyuyorum demektir
· Camları silmem, catıyı onarmam gerekiyorsa; bir evim var demektir
· Doğal gaz faturam yuklu geliyorsa; ısınıyorum demektir
· Yığınla yıkanacak ve utulenecek camaşırlarım varsa; yığınla giyeceğim var demektir
· Calar saatim sabahın korunde calıyorsa; yaşıyorum demektir
· Akşamları kendimi yorgun hissediyorsan ve bacaklarım ağrıyorsa; o gun uretici olmuşum demektir
· VE TUM BUNLARIN FARKINA VARABİLİYORSAM ; MUTLUYUM DEMEKTİR
Evimi bir parti sonrası temizlemek icin saatlerce uğraşıyorsam; bir cok arkadaşım var demektir
· Faturalarımı odeyebiliyorsam; bir işim var demektir
· Pantolonum biraz sıkıyorsa; ac kalmıyorum demektir
· Golgem beni izliyorsa; guneş ışığını goruyorum demektir
· Otobusten indiğim yerden işyerime yolu cok uzun buluyorsam; yuruyebiliyorum demektir
· Hukumet hakkında eleştiri yapabiliyor ve bu eleştirileri başkalarından da duyabiliyorsam; konuşma ozgurluğumuz var demektir
· Otobus beklerken yanımdaki adam anahtarıyla oynuyor ve ben bu sesten rahatsız oluyorsam; duyuyorum demektir
· Camları silmem, catıyı onarmam gerekiyorsa; bir evim var demektir
· Doğal gaz faturam yuklu geliyorsa; ısınıyorum demektir
· Yığınla yıkanacak ve utulenecek camaşırlarım varsa; yığınla giyeceğim var demektir
· Calar saatim sabahın korunde calıyorsa; yaşıyorum demektir
· Akşamları kendimi yorgun hissediyorsan ve bacaklarım ağrıyorsa; o gun uretici olmuşum demektir
· VE TUM BUNLARIN FARKINA VARABİLİYORSAM ; MUTLUYUM DEMEKTİR
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.