Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mutluluk ile ilgili akrostiş şiir

Mutluluk ile ilgili akrostiş şiir
0
186

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Mutlulukla ilgili Akrotiş Şiir

M utluluk nedir
U mduğumuz yerlerde mi
T arif edilebilir mi
L afla ifadesi var mıdır ki
U zak gelir bazen yıldızlar kadar
L eyleklerin bebekleri getirdiği, efsanesinin bitişi gibi
U mutların hayal olmaktan cıkıp, gercekleştiği an
K albimizin icinde işte bak, hisset mutluluk…
Nazan Sarıkaya

M utluyum ben okulum da
U mudum hep gelecekte
T ek umudum OKUMAK
L azım bana cesaret
U sanmadan okumak icin
L azım hepimize kitap
U mudumuz var yarınlara
K itaplarla yaşamaya

Similar threads

Mutlulukla ilgili Akrotiş Şiir M utluluk nedir U mduğumuz yerlerde mi T arif edilebilir mi L afla ifadesi var mıdır oysa U zak kazanç ara sıra yıldızlar dek L eyleklerin bebekleri getirdiği, efsanesinin bitişi gibi U mutların hayal olmaktan çıkıp, gerçekleştiği an K albimizin içinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Ataturk İle İlgili Akrostiş Şiir ataturk ile ilgili akrostiş şiirler kısa Ataturk İle İlgili Akrostiş Şiir A kıl ile topladı, milleti dağılmaktan T urke yaraşır bir millet cıktı bu savaştan A şk ile, inanc ile, yardım istedi haktan T uzbuz oldu dağıldılar, birlik olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
308
Bayram İle ilgili akrostiş şiirler Bayramlarla ilgili birbiirnden guzle akrostiş şiirler sizlerle Bugun Bayram mutlu olmak herkesin hakkı, Arkadaş eş dost herkes mutlu olmalı bugun, Yalnız kalmaz bayramlarda insanlar, Razı olur buyukler kucuk ve kısa ziyaretlere, Ansızın kapı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
İSLAMDA ÇOCUK İSİMLERİNİN ÖNEMİ VE ÇOCUK İSİMLERİ Yeni doğan çocuğa kısa bir süre içinde güzel bir isim koymak anne ve babaların en önemli görevlerindendir Çocuğa konulan isim hem bu dünyada hem de ahirette geçerlidir Rasulullah (sav) sadece çocukların değil, büyük insanların ismiyle dahi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,505Konular
982,755Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt