Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mutlu olmak için neyiniz var?

Mutlu olmak için neyiniz var?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Hikayeleri hoş yapan onların gerçeklikleri yok
insanlara devretmek istedikleri mesajlardır
Onlarda aşkvardır,estetikvardır,hüzünvardır,hasret
vardır,ayrılıklar ve kavuşmalarvardır
Ve tabii onları ana güzel kılan ve gönül antenlerimizi
kendisine çeviren mutluluğun anahtarıvardır

Hikaye bu ya
Memleketin anlı şanlı padişahı bir hastalığa yakalanır,
hekimler bir türlü deva bulamazlarNihayet uzakta diyarlardan
gelen bilge bir hekim Padişahı gördükten sonra Saray'dakilere;
eğer Padişah'ınızı sıhhatte bakmak istiyorsanız memleketteki en mutlu insanı bulup onun gömleğini Padişah'a giydireceksiniz,der

Bunu bir emir olarak telakki eden saray ahalisi ve askerler memleketin dört bir yanında dağılarak bu en mutlu insanı aramaya koyulurlarAma nafile!Kime gitseler yüzünden düşen bin parça ve herkesin bir derdi varMemlekette yaklaşık olarak taramadıkları,gitmedikleri köşe kalmamıştırTam umutları tükenmek üzereyken ufak bir köydeki yaşlı bir adam askerlere;
sizin aradığınız o adamı biliyorumDünyanın en mesut adamı olduğunu keza ben gözlerimle gördüm hem kendisi söylediBiraz külfetli olacak fakat şu dağa çıkarsanız orada küçük bir kulübede kendi halinde yaşadığını görürsünüzOna derdinizi söyler,çaresini öğrenirsinizder

Askerler bu sevinçli haberden sonradan zor ve zahmetli de olda dağa tırmanırlar ve adamın ufak kulübesine gelirlerSevinçle
adama konuşmaya ve dertlerini anlatmaya başlarlarEn sonunda adamdan fazla küçük bir ricaları olduğunu ve bunun karşılında kendisine büyük hazineler sunacaklarını söyler ve heyecanla ve keyifle adamın kendilerine vereceği o gömleği beklerler
Bütün bu olanları ve konuşulanları allak bullak dinleyen
memleketin en mutlu adamıbaşını sağa ve sola hafifçe sallayarak;

AMA BENİM BİR GÖMLEĞİM YOK ANCAK!DER

Peki mutlu olmak için sizin neyiniz var?

VEYA NEYİNİZ YOK? *

858,500Konular
982,393Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt