Harikulade sözler Facebook mükemmel sözler facebook facebook müthiş sözler mükemmel sözler face Melek'ler Facebook sayfanızda kullanacağınız müthiş sözler mi arıyor sunuz? O halde dürüst adrestesiniz, biz bu yazımızda sizlere Facebok muhteşem sözler sunuyoruz, bakmayın Facebook sözleri dediğimize, isterseniz msnden de kullanabilirsinizmuthissozlerfacebook5c55764b59317alt 1549104710 1549104710 muthissozlerfacebook5c55764b8fa08muthissozlerfacebook5c55764b8fa08 muthissozlerfacebook5c55764b8fa08 HerqeS DoStum oLamaz Yaşam Benm KimSe Karışamaz, Aşka qeLinCe Bir Defa Sevdim Bir Daha işim oLmaz! cekemem sénin o özenti tpini & bén seni unutalı cok olduu ,héralde sna en cok bu kOydu ,) ya geç karşıma ortalığı inlet yada çekil kenara beni seyrtmuthissozlerfacebook5c55764b59317alt
Wink
…вєи ●»ѕσи ѕözüмü«● ѕöуℓєяѕєм gєяi ∂öиüşü уσктυя,мєяαк єтмє ѕєиiи giвi çσктυя GeL Hayata KüseLim ßarışmaq iSTerSe Yol Verelim xD ßana söz k0ymaya çaLşcaqına tatLm , önce yediklerini sindir Hiç bir vakit adam daha iyisi beni bulmadı Bu yüzden geriye baktığımda özlediğim tek 1 adam bile olmadı Aşkta kaybeder kumarda kazanırım O parayla da senin aşkını satın alırım defol git desem acaba bulabilirmişin yolu ;D ~~ kaybettin beni ! ama üzüLme sna çoq kız vr kaLdırım köşeLernde ,) ~~ Patrick zekanla ömrümü yedin xD xD Beni istemeyeni ben hiç istemem aha kapı aha sapımuthissozlerfacebook5c55764b59317alt
Big Grin
ßünyém kaLdırmıo Artık iqRenç insanLArımuthissozlerfacebook5c55764b59317alt
Frown
muthissozlerfacebook5c55764b59317alt
Frown
BAĞIŞLAMA istemek için ICODE чαlαnındα ICODE bir αsαleti olmαlı ,,)
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.