Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mu'temir

Mu'temir
0
177

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mu'temir, mîkât denilen yerde ihrâm giyerken; Yâ Rabbî! Ben ömre yapmak istiyorum Bunu bana kolay ve kabûl eyle diye duâ eder ve telbiye (Lebbeyk Allahümme Lebbeyk) okur (M Zihni Efendi)

Similar threads

Allahü teâlâ âyeti kerîmede meâlen buyurdu ki: Hac ayları bilinen, Şevval, Zilka'de ayları ile Zilhicce'den on gündür İşte kim o aylarda haccı, ihrâma girerek kendine farz yaparsa artık hacda kadına yaklaşmak, günah işlemek ve kavga etmek yoktur Siz ne hayır yaparsanız Allah onu bilir Bir de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Öncelikle şunu bilmemiz gerekiyor ki, hac ve umre bazı yönlerden birbirlerine benzemelerine rağmen aralarında büyük farklar da vardır Mesela hac sadece Kurban Bayramı döneminde yapılırken, umre senenin herhangi bir zamanında yapılabilir Ancak şuna dikkat edilmelidir ki, Kurban Bayramı döneminde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
433
DİLİNDEN DUA Yâ Rabbî! Bizim hâlimize bakarak muâmele etme Kendi ikrâm ve ihsânına göre bize muâmele eyle Yâ Rabbî! Kerem ve lütfunla hidâyet ettiğin kalbi tekrar dalâlete, sapıklığa meylettirme Belâları bizden sarf eyle, çevir ve değiştir Ey affı çok olan, günahları örten Rabbim! O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
228
Namazdan daha sonra duâ Namazlardan sonra, okunması gereken emin duâ yoktur Herkes ihtiyacına kadar duâ eder Daima aynı duâyı okumak uygun değildir Ne istediğini şuurlu olarak kavramak gerekir Ne istediğinin haberdar olmadan duâ etmek uygun olmaz Belirli şeyleri ezberleyip, şiir okur gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Namaz bittikten daha sonra okunacak dua Namazlardan sonra, okunması gereken muhakkak duâ yoktur Herkes ihtiyacına kadar duâ eder Defalarca benzer duâyı okumak yerinde değildir Ne istediğini şuurlu olarak çakmak gerekir Ne istediğinin haberdar olmadan duâ etmek yerinde olmaz Emin şeyleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
858,556Konular
982,095Mesajlar
32,747Kullanıcılar
oguven018Son üye
Üst Alt