Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mustafa Kemal'i Duşunuyorum

Mustafa Kemal'i Duşunuyorum
0
254

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Mustafa Kemal şiirleri
Mustafa Kemali Duşunuyorum

MUSTAFA KEMALİ DUŞUNUYORUM

Mustafa Kemali duşunuyorum;
Yeleleri alevden al bir ata binmiş;
Aşıyor yuce dağları, engin denizleri,
Altın sacları dalgalanıyor ruzgarda,
Işıl ışıl yanıyor mavi gozleri

Mustafa Kemal'i duşunuyorum;
Yanmış, yıkılmış savaş meydanlarında,
Destanlar yaratıyor cihanın gormediği,
Arkasından dağ dağ ordular geliyor
Her askeri Mustafa Kemal gibi

Mustafa Kemali duşunuyorum
Gelmiş gecmiş kahramanlara bedel
Hukmediyor ucsuz bucaksız goklere;
Al bir ata binmiş yalın kılıc
Koşuyor zaferden zafere

Mustafa Kemal'i duşunuyorum;
Olmemiş bir Kasım sabahı;
Yine bizimle beraber her yerde
Yaşıyor dort koşesinde vatanın;
Yaşıyor damar damar yureklerde

Mustafa Kemali duşunuyorum;
Altın sacları dalgalanıyor ruzgarda,
Mavi gozlerini ışıl ışıl, goruyorum,
Uykularıma giriyor her gece
Ellerinden opuyorum

Umit Yaşar OĞUZCAN

Similar threads

Umit Yaşar Oğuzcanın Ataturk Şiirleri Mustafa Kemali Duşunuyorum şiiri Mustafa Kemali Duşunuyorum Umit Yaşar Oğuzcan Mustafa Kemal'i duşunuyorum; Yeleleri alevden al bir ata binmiş Aşıyor yuce dağları, engin denizleri Altın sacları dalgalanıyor ruzgarda, Işıl ışıl yanıyor mavi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Ataturk hakkında şiir, Ataturk şiiri, en guzel Ataturk şiiri, Ataturku anlatan şiir Bence Mustafa Kemal Ataturk icin yazılmış en guzel şiirlerin başında geliyor Mustafa Kemal'i duşunuyorum şiiri Mustafa Kemali Duşunuyorum Mustafa Kemali duşunuyorum; Yeleleri alevden al bir ata binmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
10 kasım marşları 10 kasım Ataturk marşları SEN VARSIN ATATURKUM HER ŞEYİMİZDE Bu gun yatağımdan hur kalkıyorsam Ekmeğim ak suyum berraksa, Ağaclar cicek acıyor Topraklar ısınabiliyorsa, Sesim gur cıkıyor Ozgur ozgur bakabiliyorsam, Sen varsın gozbebeklerimde Sen varsın Ataturkum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
10 Kasım Bayramı İle İlgili şiirler arıyorsanız sayfamzıda aradığınız şiirleri bulabilirsinizAşağıda sizler icin derlediğimiz bir araya getirdiğimiz şiirleri 10 Kasım gunu okuyabilir Atamızı bu guzel şiirlerle saygıyla anabilirsiniz Mustafa Kemal'i Duşunuyorum Mustafa Kemal'i...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
ALT :wwwupluploads10kasimsiirleri14966710kasimsiirleri149667ALT 10 Kasım ile ilgili Ataturk şiirleriUzun 10 Kasım şiirleir arıyorsanız sayfamızda aradığınız şiirleri bulabilir okuyabilirsiniz ALT :wwwupluploads10kasimsiirleri26781610kasimsiirleri267816ALT Bir Tutkudur Mustafa Kemal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
858,505Konular
982,704Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt