Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mustafa Demirci Sultanim İlahi Sozleri

0
224

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sultanim İlahi Sozleri Mustafa Demirci
Mustafa Demirci Sultanım İlahisi

Tut elimden kaldır beni,
Aşkın ile yandır beni,
Haber gonder aldır beni,
Derde derman ey sultanim

Yol yururum yollar camur,
Ha dolu yağmış ha yağmur,
Sana varmak bana onur,
Derde derman ey sultanim

Yollarımı sana getir
Her sonucu sende bitir,
Yiteceksem sende yitir,
Derde derman ey Sultanim

Aşkın ile kil derbeder,
Gonul bu derde sabreder,
Aşktan gelen aşka gider,
Derde derman ey sultanim

Yola duştum yarıda kaldım,
Gule duştum harda kaldım,
Dile duştum darda kaldım,
Dile ferman ey Sultanim

Similar threads

Sultanım İlahi Sozleri, Celalettin Ada Sultanım İlahisi, Sultanım İlahisi Sozleri Celalettin Ada Sultanım Sozleri Tut elimden kaldır beni Aşkın ile yandır beni Haber gonder aldır beni Derde derman ey sultanım Yol yururum yollar camur Ha dolu yağmış ha yağmur Sana varmak bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Peygamber Efendimiz İle İlgili İlahi Sozleri Gul Yuzunu Gul yuzunu ruyamızda Gurelim ya RESULALLAH Gul bahcene dunyamızda Girelim ya RESULALLAH Sensin gonuller sultanı Getiren yuce Kur'anı Uğruna tendeki canı Verelim ya RESULALLAH Aşkınla yaşarır gozler Hasretinle yanar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
Leyla İlahi Sozleri Mustafa Demirci Mustafa Demirci Leyla İlahisi Leyla İlahi Sozleri Mustafa Demirci Leyla İlahi Sozleri Dinleyelim dağ başında, Ne soyler şu Leyla, Leyla, Oturalım biz diz dize, Hu cekelim Leyla, Leyla… Derdim koymuyor engel Olursem ustume sen gel Ceşmi yaşla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Mustafa Demirci Ya Resulallah İlahi Sozleri Ya Rasulallah Sozleri Mustafa Demirci Ya Rasulallah İlahi Sozleri Mustafa Demirci Ya Resulullah İlahi Sozleri Ya Rasulallah firakın yaktı ben soldum bugun, Ah nasıl etsem tahammul dertliyim doldum bugun Sine sUzan,dide giryan,dil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Mustafa Demirci Allahu Allah İlahisinin Sozleri Mustafa Demirci Allahu Allah Sozleri Allahu Allah İlahi Sozu Mustafa Demirci Mustafa Demirci Allahu Allah İlahisi Allahu Allah İlahisinin Sozleri Omrun bitirmiş viranemiyem Aklın yitirmiş anemiyem Allahu Allah Allahu Allah Allahu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt