Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müslümanlık kötü mü?

Müslümanlık kötü mü?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
internette televizyonda görüyoruz işid hunharca katlediyor karışmayan İslam ülkesi nerdeyse yok öso adam kesiyor afganistan pakistan kan gövdeyi götürüyor gerçekten İslamiyet kötü bir din mi beni yanlış anlamayın ben İslamiyeti aşalamak için söylemiyorum merak ediyorum

Similar threads

DİNİMİZ GÜZEL AHLAKTIR İnsanın kendi kendinin olması, kendi varlığını yaşaması ile mümkündür Dindarlık insanın kendini yaşaması ve kendi varlığını kendine mal etmesidir Dinin, insana bir takım mecburi disiplinler şeklinde yüklediği ibadet, kulun kendi varlığını derinden duyması ve yaşaması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
HZ IBRAHIM VE SONRASI Yaratilis kitabi (Tekvin) bize Ibrahim'in çocugu olmadigini, çocuk sahibi olmaktan ümit kestigini ve Allah'in çadirindaki Ibrahim'e söyle seslendigini söyler: Simdi göklere bak ve sayabilirsen gökteki yildizlari sayIbrahim gözlerini yildizlara çevirdi ve söyle bir ses...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Afganistan Tarihi mehmet ali dağpınar afganistan tarihi Afganistan Tarihi 1549066106 1549066106 afganistantarihi5c54df7f73788afganistantarihi5c54df7f73788 http:pixnofragcom71ac9c1ae9f61c2719b89e8d981dad99t2 1 Antre Afganistan Devleti, Afganların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Klavyenizden '' CTRL+F '' tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra çıkacak olan '' BUL '' paneline, aradığınız konunun ismini veya konuyla ilgili herhangi bir kelime yazıp arama yapınız Namazlar İle İlgili Bilgiler Bu Başlıktadır Destur Ne Demektİr? Nerelerde SÖylenİr? Kalıcı Dövme Yaptırmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Sual: Hak sahibi ölmüşse veya sağ ise kul hakkından nasıl kurtuluruz? CEVAP Kul hakkı beş türlüdür: 1 Mali Parasal 2 Nefsi hayati yönden 3 Irzi Haysiyetle ilgili 4 Mahremi Namusla ilgili 5 Dini 1 Mali olan kul hakları: Hırsızlık, gasp, aldatarak, yalan söyleyerek mal satmak, sahte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,522Konular
981,259Mesajlar
31,113Kullanıcılar
LeffReffSon üye
Üst Alt