Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Müslüman var mı?

Müslüman var mı?
0
520

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,952
F-D Coin
118
Müslüman var mı? :D :)

Adam elinde bir bıçak ile camiye girer:

“Ey cemaat! İçinizde Müslüman olan var mı?” diye bağırır.

Herkes susar.

Ancak yaşlı bir amca kalkar “Ben varım” der.

Bıçaklı adam amcaya, bir dakika dışarı gelir misin diyerek koluna girer ve camiden çıkarlar.

Biraz ötede bağlı bir koyunun yanına gidip,

“Amca, bu kurbanı kesmeme yardımcı olur musun? İslami kurallara uygun keselim” der.

Amca koyunu kesmeye başlar.

Yaşlılık bu ya her taraf kan olur.

Amca: “Oğlum yoruldum camiye git başka birini bul” der.

Adam, elinde kanlı bıçağı ile camiye girerek bağırır:

“İçinizde başka bir Müslüman var mı ?”

Yaşlı amcayı götürüp kestiğini zanneden cemaat ses çıkarmaz,

Ama topluca dönüp imama bakarlar.

İmam:

“Ne bakıyorsunuz ulan, iki rekat namaz kıldırmakla Müslüman mı olduk!” der.

Similar threads

Kurban bayramıyla ilgili fıkralar Bayram fıkraları kurban bayramı HACİVAT ile karagoz kurban bayramında koyun almak icin dışarıya cıkarlar hacivat karagozu bir dereye goturur: karagoz:hacivat burada ne işimiz var der hacivat:buyıl koyunumuzu ucuz tutacağız der Cemaat, camide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Kurban bayramıyla ilgili fıkralar Bayram fıkraları kurban bayramı HACİVAT ile karagöz kurban bayramında koyun elde etmek için haricen çıkarlar hacivat karagözü bir dereye götürür: karagöz:hacivat burada ne işimiz var der hacivat:buyıl koyunumuzu ucuz tutacağız der Cemaat, camide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Cuma Gunu Fıkraları En Guzel Cuma Fıkraları Adamın biri cuma gunu olmuş ve gommuşler Oğlu hocaya gitmiş ve babam cuma gunu oldu obur tarafta nasıl karşılanır?diye sormuş Hocada sormuş namaz kılarmıydı? hayır! ama cuma gunu oldu Kumarı ickisi varmıydı? Vardı ama cuma gunu oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Delinin biri camiye girer, görünen o ki namaz kılacak Fakat oturmaz, meraklı ve şaşkın gözlerle etrafı süzerdolanır Bir oraya, bir buraya her köşeye dikkatlice bakar ve çabucak çıkar gider Az sonradan sırtında bağlanmış odunlarla yeniden gelir camiye ve bütün namaza açılmak üzere olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
MODERATÖR PSİKOLOĞA GİDERSE Moderatör psikoloğa gitmiş Psikolog sormuş sorununuz nedir diye? Moderatör anlatmış: Ben demiş bir takım konuları kilitleyemiyorum Örneğin daha önce verilmiş bir konu açıldığında o konuyu kilitleyemiyorum mükemmel niyetli bir insanım kimsenin üzülmesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,500Konular
982,395Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt