iltasyazilim
FD Üye
Cennet Mekân Yavuz Sultân Selim Han'a hrıstiyanın bir hizmetkâr öyle böyle değil, tam sekiz sene, dört dörtlük hizmet etmiş
Yavuz Sultân Selim Han birgün hrıstiyanı çağırmış, demiş ki;
Bak Padişah sözü veriyorum seni azâd edip, mal mülk vereceğim Bana doğruyu söyle, en ufak bir zarar görmeyeceksin
Buyur Padişahım sorder hrıstiyan hizmetkâr
Yavuz Sultân Selim Han;
Benim EFENDİM Sallâllahû Teâlâ Aleyhi ve Sellem buyuruyor ki;
Bir yahudi ve hrıstiyan sizlere hizmet ederse, fırsat bulduklarında size hıyanet ederler!
Senden hiç hâinlik görmedim ama, yaptığın bir hâinlik varsa ben bileyim de, Aleyhisselâtü Vesselâm EFENDİMİZİN mucizesini dünya gözüyle göreyim Söz veriyorum zarar görmeyeceksin
Padişahım! diye söze başlıyor hrıstiyan hizmetkâr
Sekiz senedir sana getirdiğim abdest suyuna 'işemeden' getirmedim!
Sultan Selim Han diyor ki; ALLAHÛ Teâlâya yemin olsun ki, senin sekiz senedir getirdiğin abdest suyuyla hiç abdest almadım
Atamıza uyalım, layık olalım, uyanık olalım
MÜSLÜMAN uyanık olmak zorunda
@Patron; a ithafen
Yavuz Sultân Selim Han birgün hrıstiyanı çağırmış, demiş ki;
Bak Padişah sözü veriyorum seni azâd edip, mal mülk vereceğim Bana doğruyu söyle, en ufak bir zarar görmeyeceksin
Buyur Padişahım sorder hrıstiyan hizmetkâr
Yavuz Sultân Selim Han;
Benim EFENDİM Sallâllahû Teâlâ Aleyhi ve Sellem buyuruyor ki;
Bir yahudi ve hrıstiyan sizlere hizmet ederse, fırsat bulduklarında size hıyanet ederler!
Senden hiç hâinlik görmedim ama, yaptığın bir hâinlik varsa ben bileyim de, Aleyhisselâtü Vesselâm EFENDİMİZİN mucizesini dünya gözüyle göreyim Söz veriyorum zarar görmeyeceksin
Padişahım! diye söze başlıyor hrıstiyan hizmetkâr
Sekiz senedir sana getirdiğim abdest suyuna 'işemeden' getirmedim!
Sultan Selim Han diyor ki; ALLAHÛ Teâlâya yemin olsun ki, senin sekiz senedir getirdiğin abdest suyuyla hiç abdest almadım
Atamıza uyalım, layık olalım, uyanık olalım
MÜSLÜMAN uyanık olmak zorunda
@Patron; a ithafen
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.