Müslüm Gürses  İçmek Tedavi Değilmiş     İçmek çare değilmiş, içmiyorum bıraktım, Yaptığım hataları, geçte olsa anladım Eskidenmiş yalvarmak  Harab olup kahrolmak Nasıl terketti diye, içip içip gözyaşı dökmek Bilseydim içermiydim  Kahrını çekermiydim Bilseydim içermiydim Kahrını çekermiydim Şimdiki aklım olsa  onu hiç severmiydim  onu hiç severmiydim Hiçbir derdim kalmadı Huzurluyum mutluyum Değil ettim yalanları  gerçeklerdle doluyum Eskidenmiş itimat etmek Sevene ast kalmak  Herşeye göğüs gerip Acılarla savaşmak Bilseydim içermiydim kahrını çekermiydim Bilseydim içermiydim kahrını çekermiydim Şimdiki aklım olsa onu hiç severmiydim onu hiç severmiydim onu hiç severmiydim      

Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.