Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müslüm Gürses - Bir Ömür Yetmez

Müslüm Gürses - Bir Ömür Yetmez
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Müslüm Gürses Bir Ömür Yetmez Ayin gibi bu aşk Ayin gibi bu ayrılık Ayin gibi ummak Ve seni gizlemek Sen de yenik düşme Sabrını yitirme Korkma ölmezsin daha çok istedin diye Bir ömür yetmez oysa Sana doymaya ah be sevgilim Bir yaşam yetmez oysa Bir kıyısından başlasak aşkın hiç olmazsa Benim gibiler Sevmeyi sevenler Her derdi çeker de İhanete gelemezler Kaldırsana başını Yüreğime dokunsana Ben hazırım her şeye Bak yaşam çok kısa Ayrılık yorar Ayrılık yakar Ayrılık yıkar Derken iz kalır kalbinde Bir ömür yetmez fakat Korkarsan hayattan Sen de yetmezsin oysa  

Similar threads

Müslüm Gürses Merhamete Gel Sevgilim Sen Benim Tek Ümidimsin Canımdan Fazla Sevdiğimsin Yaşamamın Sebebisin Merhamete Gel Sevgilim Yeter Bundan Böyle Dön Sevgilim Ne Olursun Bundan Böyle Yeter Sen Olmazsan Bu Can Biter Sensiz Yüzüm Nasıl Güler Merhamete Gel Sevgilim Yeter Bundan Böyle Dön...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Müslüm Gürses Şarkıları İsimleri Affet Ah Oğlum Aldatılanlar Artakalan Katiyen Aşk Bu Aşk Tesadüfleri Sever Aşkın Şartı Ayrılık Gelip Çatınca Ayrılık Rüzgarı Ayyaş Bağrıyanık Benim Meselem Bir Ömür Yetmez Anlamsız Hayaller Boşaymış Meğer Bu Şehirde Yaşanmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
yeni msn nıclerine devammm Herkes 1 Numara İse En Sonuncusu ßenim!!!İyi bir insan? O sensin! İyi bir sevgili? O sensin! İyi Bir sırdaş? O da sensin Güzel bir kız Ahh kahretsin işte o bnm En Fazla Seni Sevdim BitanemBeni Hayata Döndüren Sendin Fakat Her Tarafta Öldürende Sen OLDUN !!! HeR...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
858,505Konular
982,713Mesajlar
33,055Kullanıcılar
MustafaincbySon üye
Üst Alt