Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müslüm Gürses - Bir Mana Var Sözlerinde

Müslüm Gürses - Bir Mana Var Sözlerinde
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Müslüm Gürses Bir Mana Var Sözlerinde BakiŞlarin Bİr Ok Yarı Üzüntü Senİn GÖzlerİnde HanÇer Gİbİ Yaraliyor Bİr Mana Var SÖzlerİnde Bİz Senİnle AŞk Ararken DaĞlar Dek Derdİ Buldum Ne Bİr Diğer AŞk İsterİm Ne De Başka Bİr Sevinç Gülümsemek Bİzİm Hakkimizdi Bu DÜnyada YaŞiyorsak Neden Ayri Kaldik Bİlmem Ölesİye Sevİyorsak Bİr Cefa Var Bİr NeŞe Var Şu Lahza ÖlÜp KurtuluŞ Var Sonuna Değin Senİ Sevİp ÖmÜr Boyu KahroluŞ Var Ümİt Ettİk Israr Oldu İkİ GenÇlİk Zİyan Oldu Ne Yaptikta Kader Vurdu Bİlmem Neden BÖyle Oldu Bİz Senİnle AŞk Ararken DaĞlar Değin Derdİ Buldum Ne Bİr Diğer AŞk İsterİm Ne De Diğer Bİr Mutluluk Tebessüm Etmek Bİzİm Hakkimizdi Bu DÜnyada YaŞiyorsak Niçin Ayri Kaldik Bİlmem Ölesİye Sevİyorsak Bİr Cefa Var Bİr NeŞe Var Şu Lahza ÖlÜp KurtuluŞ Var Sonuna Dek Senİ Sevİp ÖmÜr Boyu KahroluŞ Var  

Similar threads

Niran Unsal Bir Mana Var Sozlerinde şarkısı, Niran Unsal Bir Mana Var Sozlerinde şarkı sozu Bakışların bir ok sanki Keder senin gozlerinde Hancer gibi yaralıyor Bir mana var sozlerinde Biz seninle aşk ararken Dağlar kadar derdi bulduk Ne bir başka aşk isterim Ne de başka bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Müslüm Gürses Beterin Beteri Var senin derdin dert midir benim derdim yanında hiç kimsede gördün mü böyle tasa hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutluluğun her gün peşinden koştum daha bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Müslüm Gürses Bir Ömür Yetmez Ayin gibi bu aşk Ayin gibi bu ayrılık Ayin gibi ummak Ve seni gizlemek Sen de yenik düşme Sabrını yitirme Korkma ölmezsin daha çok istedin diye Bir ömür yetmez oysa Sana doymaya ah be sevgilim Bir yaşam yetmez oysa Bir kıyısından başlasak aşkın hiç olmazsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Rıfat ARAZ Şairyazan Anne ve baba kadar Kafkas Türklerinden olan Araz, 27 Ocak 1949 ’da Van Erciş ’te doğdu İlkokulu Iğdır ’da, liseyi Kars ve Sancı ’da tamamladı Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitirdi (1976) Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Sahiller dalgayı nasıl beklerse, Gokyuzu mehtabı nasıl ozlerse, Kuru topraklar suya nasıl hasretse, Sende benim hasretimsin Mutlu olmayi biliyorsan, sevmeyi bileceksin Gercekten seviyorsan, omrunu vereceksin​ Ben seni dun sevmedim cunku dun bitti Ben seni bugun sevmedim cunku bugun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,505Konular
982,721Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt