iltasyazilim
FD Üye
Servis 1 porsiyon (324 gram): *Kkal 206,85; Protein*11,27 gram; Yag*6,49 gram; Karbonhidrat*27,48 gram
Pazı – pancarın yapraklarıdır Çok fazla vitamin K bulunuyor, ayrıca A ve E vitaminleri, sodium, potasyum, magnezyum Gözlerimiz için son derece faydalıdır Taze olarak salataya koyabilirsinizPişmiş pazı garnitüre olarak servis edebilirsiniz Veya mesela**peynirli*tam buğday sandviçle beraber memnuniyetle yiyebilirsiniz Pazı bol proteinli bir sebzedirO yüzden spor yapanlar için vazgeçilmez seçenektir! Muskat cevizi, kırmızı soğan ve süt onu çok yakışıyorAynı şekilde ıspanak da pişirebilirsiniz
Muskatlı Pazı 64 Kkal 100 Gram Tarifi İçin Malzemeler
*Pazı 170 gram (12 demet)
*Kırmızı soğan 160 gram (2 baş)
*Süt 0, 1% 150 gram
*Muskat cevizi 2 g (14 tatlı kaşığı)
*Zeytin yağ 10 g (1 tatlı kaşığı)
*Tuz, karabiber, sarımsak tadına göre
Muskatlı Pazı 64 Kkal 100 Gram Tarifi Yapılışı 1) Kırmızı soğanı soyun ve yarım ay şeklinde doğrayın
2) Pazı yapraklarını temizleyinKurutunYumuşak parçaları ayrınSert dalları küçük küp doğrayın
3) Teflon tavasına yağ koyun ve iyice ısıtın
4) Soğan ekleyinKapağını kapatıp 4 dakika pişirinDaha sonra baharatlar ve sert pazı parçaları ekleyinÜzerine süt ekleyinKarıştırıp kapatın ve daha 4 dakika pişirin
5) Yumuşak parçaları biraz doğrayıp tavaya ekleyin2 dakika daha pişirin
6) Garnitür veya salata olarak servis edebilirsiniz
Pazı – pancarın yapraklarıdır Çok fazla vitamin K bulunuyor, ayrıca A ve E vitaminleri, sodium, potasyum, magnezyum Gözlerimiz için son derece faydalıdır Taze olarak salataya koyabilirsinizPişmiş pazı garnitüre olarak servis edebilirsiniz Veya mesela**peynirli*tam buğday sandviçle beraber memnuniyetle yiyebilirsiniz Pazı bol proteinli bir sebzedirO yüzden spor yapanlar için vazgeçilmez seçenektir! Muskat cevizi, kırmızı soğan ve süt onu çok yakışıyorAynı şekilde ıspanak da pişirebilirsiniz
Muskatlı Pazı 64 Kkal 100 Gram Tarifi İçin Malzemeler
*Pazı 170 gram (12 demet)
*Kırmızı soğan 160 gram (2 baş)
*Süt 0, 1% 150 gram
*Muskat cevizi 2 g (14 tatlı kaşığı)
*Zeytin yağ 10 g (1 tatlı kaşığı)
*Tuz, karabiber, sarımsak tadına göre
Muskatlı Pazı 64 Kkal 100 Gram Tarifi Yapılışı 1) Kırmızı soğanı soyun ve yarım ay şeklinde doğrayın
2) Pazı yapraklarını temizleyinKurutunYumuşak parçaları ayrınSert dalları küçük küp doğrayın
3) Teflon tavasına yağ koyun ve iyice ısıtın
4) Soğan ekleyinKapağını kapatıp 4 dakika pişirinDaha sonra baharatlar ve sert pazı parçaları ekleyinÜzerine süt ekleyinKarıştırıp kapatın ve daha 4 dakika pişirin
5) Yumuşak parçaları biraz doğrayıp tavaya ekleyin2 dakika daha pişirin
6) Garnitür veya salata olarak servis edebilirsiniz