Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müsait bir yerde

Müsait bir yerde
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Müsait bir yerde Olay Sarıyer Taksim minibüslerinde geçmekte Kravatlı, sürükleyici giyimli bir adam inmek için ayağa kalkar: Şöför Bey bir yerde inebilir miyim? (Cümbür Cemaat kopar) Minibüs sağa yanaşır Şöför: Emrindeki buyurun Size değerinde değil lakin (Bu sefer daha beter)  

Similar threads

Ötöbüscü Anilari))) 1) Ankara'da, cok sıcak bir gunde, dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle Şöfeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduudemisti Pala bıyıklı şöfer amca teyzeyi bi sure suzdukten sonradan, kapıyı acıp acıp kapatmaya basladı, oysa ondan sonradan dolmuşca yarıldık zaten 2)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
şöför ve gezgin Gezgin müsait bi yerde inmek ister lakin dili sürçer: Şoför bey mübarek bi yerde inebilir miyim? Şu ilerdeki caminin önünde bırakayım teyze seni Kadın: Kızım dur! Ben vereyim benim ki bozuk zaten Kızı: Aman ne olacak sözde nasılsa benimki de bozulacak, ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Müsait Bir Yürek Acısında İndirir Misin Beni? Elveda Yol ayrımı çoktan gelmiş de geçmiş bile İneceğim son durak gelmişte ben uyumuş kalmışım Camın ardındaki renkli dünyalara daldım Kaçırdım ineceğim yeri Hemen müsait bi yürek acısında indirirmisin beni Yolculuk çok güzeldi sağol Hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi Apar topar bindim Şoföre parayı uzatıp, 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, 'Abi bu Bakırköy'e gider'diye yanıt verdi! İşte o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
1) Yer Ankara, hava fazla sıcak Arkadan kokana teyzem bağırıyor, Şöfer bey! Klimayı açar mısınız, hava fazla sıcak oldu! Pala bıyıklı şöför, dikiz aynasından şöyle bir bakıyor ve otomatik kapıyı açıp açıp kapıyor 2) Yolcunun kafası görünen o ki karmakarışık, Şöför bey, mükemmel (müsait demek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt