Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Musa ve Hızır hakkında ayetler

0
131

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

Bir vakit Musa genc adamına demişti ki: «Durup dinlenmeyeceğim; ta iki denizin birleştiği yere kadar varacağım, yahut senelerce yuruyeceğim»
Kehf : 60

«Duvara gelince, şehirde iki yetim cocuğun idi; altında da onlara ait bir hazine vardı; babaları ise iyi bir kimse idi Rabbin istedi ki, o iki cocuk guclu cağlarına erişsinler ve Rabbinden bir rahmet olarak hazinelerini cıkarsınlar Ben bunu da kendiliğimden yapmadım İşte, hakkında sabredemediğin şeylerin ic yuzu budur»
Kehf : 82

Similar threads

Musa ve Hızır hakkında ayetler Bir süre Musa genç adamına demişti ancak: «Durup dinlenmeyeceğim; tâ iki denizin birleştiği yere dek varacağım, yoksa senelerce yürüyeceğim» Kehf : 60 «Duvara gelince, şehirde iki babasız çocuğun idi; aşağı da onlara ait bir define vardı; babaları ise iyi bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Yetim Hakkın ve Yetime Yardım Hakkında Ayetler Vaktiyle biz, İsrailoğullarından: Yalnızca Allah'a kulluk edeceksiniz, anababaya, yakın akrabaya, yetimlere, yoksullara iyilik edeceksiniz diye soz almış ve «İnsanlara guzel soz soyleyin, namazı kılın, zekatı verin» diye de emretmiştik Sonunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
sabır ile ilgili ayet,sabır ile ilgili ayet ve hadisler,sabırla ilgili ayetler,sabır hakkında ayetler,kuranda gecen sabır ayetleri Sabır ve namazla yardım dileyin Bu, şuphesiz, huşU duyanların dışındakiler icin ağır (bir yuk)dır (BAKARA SURESİ 45) Ey iman edenler, sabırla ve namazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
291
Musa (as) kitabı hakkında ayetler Rabbin tarafından (gelmiş) acık bir delile dayanan ve kendisini Rabbinden bir şahidin izlediği, ayrıca kendisinden once, bir onder ve bir rahmet olarak Musa'nın Kitab'ı (elinde) bulunan kimse (inkarcılar gibi) midir? Cunku bunlar ona (Kur'an'a) inanırlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Hızır Aleyhisselam Hakkında Bilgi Kur'anı Kerimde, Hazreti Hızırın (as) isminden acıkca bahsedilmez Ancak Kehf Suresinin 60–82 ayetlerinde yer alan Hz Musa ile ilgili kıssadan Katımızdan kendisine bir rahmet verdiğimiz ve kendisine ilim oğrettiğimiz kullarımızdan bir kul(1865) diye sozu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt