Murathan mungan şiirleri
Murathan Mungan yazıları
en guzel Murathan mungan sozleri
Nur icinde yat kalbim,
Ben katilini cok sevdim
Bir tek gece vardır insanın hayatında Omur boyu surer nobeti Bu da oyleydi İyi ol, sağ ol, uzak ol Ama bir daha gorme beni!
ben sende butun aşklarımı temize cektim
hayat bazılarına mutsuz olmakla duygusuz olmak arasında bir tercih hakkı tanır, daha fazlasını değil
ben 50 yıldır cocukluğuma cocuğum gibi baktım
Kimse benim kadar sevmedi diye bağırıyordu adam Gozlerin geldi aklıma gulumsedim, gectim
Sessizliğe borcum var, birkac kelime
Kanayan yaralarına, kan dursun diye başka bedenler basarsan, mikrop kaparsın
Şimdi bir mevsim değil, koca bir hayat girdi aramıza Biliyorum ne sen donebilirsin artık, ne de ben kapıyı acabilirim sana
Murathan Mungan yazıları
en guzel Murathan mungan sozleri
Nur icinde yat kalbim,
Ben katilini cok sevdim
Bir tek gece vardır insanın hayatında Omur boyu surer nobeti Bu da oyleydi İyi ol, sağ ol, uzak ol Ama bir daha gorme beni!
ben sende butun aşklarımı temize cektim
hayat bazılarına mutsuz olmakla duygusuz olmak arasında bir tercih hakkı tanır, daha fazlasını değil
ben 50 yıldır cocukluğuma cocuğum gibi baktım
Kimse benim kadar sevmedi diye bağırıyordu adam Gozlerin geldi aklıma gulumsedim, gectim
Sessizliğe borcum var, birkac kelime
Kanayan yaralarına, kan dursun diye başka bedenler basarsan, mikrop kaparsın
Şimdi bir mevsim değil, koca bir hayat girdi aramıza Biliyorum ne sen donebilirsin artık, ne de ben kapıyı acabilirim sana
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.