Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Murat Boz Ozledim Şarkı Sozu

Murat Boz Ozledim Şarkı Sozu
0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Murat Boz Ozledim Şarkısının Sozleri

Murat Boz Ozledim

Dışarıdan gorduğun gibi değil
Bir kez olsun buradan bakmadın
Uzuldum zannediyorsan şunu bil
Canım yandı gecti cok yakmadın

Yaz gelir icimi sarar aynı telaşlar
Kim bilir belki de bir aşk başlar
Dalgalanır deniz ne cıkar durur yavaşlar
Kim bilir belki de bir aşk başlar

Ben ozledim galiba seni
Bu yuzden bu kadar sitemlerim
Sen uzulme acıdan bu sozlerim
Karşımda gorsem dolar gozlerim

Ben ozledim galiba seni
Bu yuzden bu kadar sitemlerim
Sen uzulme acıdan bu sozlerim
Karşımda gorsem dolar gozlerim

Similar threads

Daha once album tanıtımını Burada! yapmıştık Album cıktıŞimdi de şarkı sozleriyle burdayımimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef1417a09gifEğer bir yanlışlık varsa şimdiden ozur dilerimimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef15201d1png Albumu dinledimOyle super bir album değil ama yine de guzel Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
Tripkolik Gozlerinin Yeşilini Ozledim Şarkı Sozleri Gozlerinin Yeşilini Ozledim Şarkı Sozu Tripkolik Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar butun derdim Sensiz bir dunyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar butun derdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Murat Boz Özledim Dışarıdan gördüğün gibi değilim Bir defa olsun buradan bakmadın Üzüldüm zannediyorsan şunu bil Canım yandı geçti çok yakmadın Yaz kazanç içimi sarar aynı telaşlar Kim bilir olur ya de bir aşk başlar Dalgalanır deniz ne çıkar Durur yavaşlar Kim bilir olur ya de bir aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Rafet El Roman Seven Bilir Şarkı Sozleri 2019 Rafet El Roman 2019 Seven Bilir şarkısı Bir martı suzulur enginlere Sorarım sevgilim nerede diye Dolu gozlerim bakıyorum goklere Bir şarkı duşer ah dillere Diliyorum ki sen ve ben yine Bembeyaz duşlere aşk icinde Şuan da kapandı gozlerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Yasemin Yıldız Yıldızlara Sordum Seni Şarkı Sozleri Her gece duşundumm seni sabaha kadar Olene dek seveceğim mahşere kadar Guneş gibi yaktın beni kalbime girdin her zaman icimdesin sen aşkım sevgilim Yıldızlara sordum seni sevgilim nerde Dediler ki yar aşkından donmuş deliye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt