Multitap Fiilen Kimse Sevmiyor şarkısının sözleri Multitap Aslında Kimse Sevmiyor şarkı sözü Multitap Aslında Kimse Sevmiyor sözleri Multitap Aslında Kimse Sevmiyor şarkısının sözleri Merhaba Sevgili Melek'leri, gelen yoğun istekler üzerine sizlere bu sayfamızda Multitap Gerçekten Kimse Sevmiyor adlı şarkısının sözlerini sunuyoruz 1549250673 1549250673 multitapaslindakimsesevmiyorsarkisininsozleri5c57b075bcc88multitapaslindakimsesevmiyorsarkisininsozleri5c57b075bcc88multitapaslindakimsesevmiyorsarkisininsozleri5c57b075bcc88 Uyku yok bu kafa susmuyor Oradan oraya akıp gidiyor Sıcak bi yaz tekrar kaçık biraz tadım Yok uykum değil Dolapta buz gibi soğuk hayaller Sıcak sakız gibi yapışık Düşün de bul Burada neden yalnız kaldın kıymetli kuş Rüzgar hiç esmiyor Herkes kaçmış bu şehirden Doğrusu kimse sevmiyor uzun zamandır Dengesiz ve de tutarsız oldum ilişki sonrası Anlık hazlarda kafayı buldum güzeldi açıkçası Daha Sonra ansızın bi şeyler oldu ismini hatırladım Ve anladım niçin yalnızım niçin yalnızım Rüzgar hiç esmiyor Cümbür Cemaat kaçmış bu şehirden Sahiden kimse sevmiyor uzun zamandır