Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Multitap Aslında Kimse Sevmiyor şarkısı sozu

Multitap Aslında Kimse Sevmiyor şarkısı sozu
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Multitap Aslında Kimse Sevmiyor şarkı sozu
Multitap Aslında Kimse Sevmiyor sozleri

Multitap Aslında Kimse Sevmiyor şarkısının sozleri

Uyku yok bu kafa susmuyor
Oradan oraya akıp gidiyor
Sıcak bi yaz yine kacık biraz tadım
Yok uykum yok
Dolapta buz gibi soğuk hayaller
Sıcak sakız gibi yapış yapış
Duşun de bul
Burada neden yalnız kaldın değerli kuş

Ruzgar hic esmiyor
Herkes kacmış bu şehirden
Aslında kimse sevmiyor uzun zamandır

Dengesiz ve de tutarsız oldum ilişki sonrası
Anlık hazlarda kafayı buldum guzeldi doğrusu
Sonra birden bi şeyler oldu ismini hatırladım
Ve anladım neden yalnızım neden yalnızım

Ruzgar hic esmiyor
Herkes kacmış bu şehirden
Aslında kimse sevmiyor uzun zamandır

Similar threads

Multitap Fiilen Kimse Sevmiyor şarkısının sözleri Multitap Aslında Kimse Sevmiyor şarkı sözü Multitap Aslında Kimse Sevmiyor sözleri Multitap Aslında Kimse Sevmiyor şarkısının sözleri Merhaba Sevgili Melek'leri, gelen yoğun istekler üzerine sizlere bu sayfamızda Multitap Gerçekten Kimse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Multitap Doğrusu Kimse Sevmiyor şarkısı sözü Multitap Gerçekte Kimse Sevmiyor şarkısı sözü var mı ya da aranızda Multitap Aslında Kimse Sevmiyor şarkısının sözlerini bilen var mı?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Redd Hayat Kacık Bir Uykudur şarkı sozleri Redd Hayat Kacık Bir Uykudur şarkısı sozu Mazgallara akıtıyor pisliğini Titrek ışıkların rengindeyken gece Bir yaratığa cevirmiş dolunay golgemi Aslında ıslak bir kopektim ben sadece Kimse sevmez Uykum kacar Ustumu orten annem değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Ayşegul Aldinc Li Lal Lal La La Şarkısı sozu Ayşegul Aldinc Li Lal Lal La La sozleri Ayşegul Aldinc Li Lal Lal La La Şarkısının sozleri Li lal lal la la Li lal lal la la Li lal lal la la Li lal lal la la Sen beni dinle bi sure dinlendirelim mi? Sonra salim kafayla değerlendirelim mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Acık Ve Net Şarkı Sozu Şanışer Acık Ve Net Şarkı Sozleri Acık Ve Net Şarkısı Sozu Şanışer Bazen başLaman gerekir herşeye yeniden Artık onemLi oLmamaLı ne gitcek oLan ne giden AnLa sen yazar keLimem Gozlerim yolunda,hic kimsem olmasın yar Sadece sen geri geL Ve yaktım bi ışık bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt